ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Πατήστε τους «επιλεκτικούς» από το πρώτο λεπτό!

Την ερχόμενη Πέμπτη (21/12) κόντρα στον Ερμή ο Απόλλωνας θα πρέπει να είναι έτοιμος από όλες τις απόψεις για το τι θα αντιμετωπίσει στον εν λόγω αγώνα!

Η ομάδα να είναι έτοιμη να βρει μπροστά της «ταλαντούχους διαιτητές» σε εντεταλμένες αποστολές αφού θα προηγηθούν τα 2 ντέρμπι, και ο νοών νοείτο!

Η ομάδα να είναι έτοιμη να βρει μπροστά της ποδοσφαιριστές να παίζουνκατςκαι να αντιμετωπίζουν τους ποδοσφαιριστές μας με τους πιο ανέντιμους και βρώμικους τρόπους.

Η ομάδα να είναι έτοιμη να βρει μπροστά της ποδοσφαιριστές που θα κυλιούνται σαν μπαλαρίνες στο χορτάρι και ποδοσφαιριστές που θα πέφτουν κάτω από το πρώτο λεπτό σαν τα κοτόπουλα,ροκανίζοντας τον χρόνο.

Η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένοι και να μην επηρεαστεί από οποιεσδήποτε προκλήσεις, αλλά με υπομονή και επιμονή να επιβάλει το δικό της ρυθμό από την αρχή του αγώνα δείχνοντας ποιός είναι το αφεντικό του αγώνα.

Με δύναμη και πάθος, η νίκη θα κατακτηθεί γιατί η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη και απλά αυτό που χρειάζεται είναι οι παίκτες μας να το κάνουν πράξη μέσα στο γήπεδο χωρίς να υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση τον αντίπαλο και να μην πέσουν στην παγίδα των προκλήσεων που θα βρουν μπροστά τους.

Πατήστε την ομάδα «fairplay»από το πρώτο λεπτόβάζοντας τέλος στα όνειρα τους για οποιοδήποτε βαθμολογικό κέρδος!

Comments
To Top