ΑΝΤΡΕΣ

Απόλλωνας και PrimeTel στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Επίσκεψη στον παιδιατρικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού πραγματοποίησε αντιπροσωπία της ποδοσφαιρικής ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού και της χορηγού εταιρείας PrimeTel, το πρωί της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Αντριάν Σαρδινέρο, Αντόνιο Γιάκολις, Έκτορ Γιούστε, Λεωνίδας Κυριάκου, Λούκα Πολίτσι και Ιωάννης Πίττας, εκπροσώπησαν τους ποδοσφαιριστές και μοίρασαν αναμνηστικά δώρα του Απόλλωνα, τα οποία προσέφερε η Διεύθυνση του Apollon Official Store.

Παρών και αντιπροσωπεία της Χορηγού Εταιρείας PrimeTel την οποία εκπροσώπησαν ,ο κύριος Κλεάνθης Αριστείδου και ο κύριος Ροδίνης Κυριάκου, οι οποίοι προσέφεραν δώρα εκ μέρους της Εταιρείας.

Ο Απόλλωνας συμπαρίσταται σε όλους τους συνανθρώπους μας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο βοηθώντας στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που ταλανίζουν καθημερινά την κοινωνία μας, προσφέροντας παράλληλα στιγμές χαράς σε συμπολίτες μας οι οποίοι βιώνουν δύσκολες ώρες στο κρεβάτι του πόνου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο προσωπικό και την Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού για την άψογη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

Comments
To Top