ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μια ματιά αρκεί…

Εκκωφαντικός ο Θρύλος για άλλη μια φορά στο Τσίρειο στάδιο, διέσυρε τον Ολυμπιακό κερδίζοντας με 5-0. Ήταν σίγουρα ένας αγώνας που δεν επιτρεπόταν να χαθούν βαθμοί, με το δεδομένο αυτό να αντανακλάται στην φοβερή απόδοση των ποδοσφαιριστών μας.

Παρότι η ομάδα μας προηγήθηκε με γκολ από το αποδυτήριο, συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά κάνοντας ξεκάθαρο στον αντίπαλο πως δεν επρόκειτο να αποκομίσει θετικό αποτέλεσμα. Η αρμάδα του Σωφρόνη δεν φαίνεται να εφησυχάζει, όσο μεγάλο κι αν είναι το προβάδισμα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επιμένει με περίσσιο πάθος μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Ο Απόλλωνας διανύει μια φανταστική χρονιά. Μια ματιά αρκεί, σε στατιστικά κι αριθμούς, προκειμένου να αντιληφθεί κανείς την υπεροχή του. Σημειώθηκαν 37 τέρματα σε 13 αγωνιστικές, δηλαδή 2.85 γκολ ανά αγώνα! Επίθεση φωτιά που προκαλεί τρόμο στις αντίπαλες εστίες.

Πέραν του οφθαλμοφανές, εξίσου εξαιρετική είναι και η προσέγγιση όταν η ομάδα δεν κρατάει μπάλα. Με το που χάνει την κατοχή της, πέφτουν μεμιάς δύο και τρεις ποδοσφαιριστές για να ανακτηθεί εκ νέου, με τις πλείστες φορές να γίνεται κατορθωτό.

Πλέον η «κυανόλευκη» στρατιά, ταξιδεύει στην Λάρνακα για να κερδίσει για ακόμη μια φορά τους επιλεκτικούς, κλείνοντας την χρονιά ιδανικά.

Comments
To Top