ΑΝΤΡΕΣ

«Μας χαροποίησε η επιστροφή των οπαδών μας, θέλουμε περισσότερους στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.»

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό, το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή και για τα αγωνιστικά δεδομένα της ομάδας μας, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Είναι όλα σχετικά και σε θεωρητικό επίπεδο. Γνωρίζουμε ακριβώς που στοχεύουμε φέτος. Αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού μας στέρησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς τον πρώτο γύρο. Ζητούμενο ήταν οι τρεις βαθμοί, τους πήραμε με εξαιρετική εμφάνιση. Η έκταση του σκορ δεν έχει σημασία. Μας χαροποίησε η επιστροφή και η μεγάλη προσέλευση των οπαδών μας στο γήπεδο και θέλουμε περισσότερους στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.»

Για τον αγώνα με τον Ερμή:

«Εμείς δεν μπορούμε να σχολιάζουμε εάν έχουμε βάθος ή όχι. Έχουμε απουσίες. Έχουμε τώρα το παιχνίδι με τον Ερμή, σεβόμαστε τον αντίπαλο μας, όμως ζητούμενο είναι οι τρεις βαθμοί και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Πρέπει να σέβεσαι όποιον έχεις απέναντί σου. Ο Ερμής έχει τους δικούς του στόχους και φιλοδοξίες. Θα προσπαθήσουμε μέσα από σκληρή δουλειά να πάρουμε τη νίκη και να κλείσουμε με επιτυχία ένα εξαιρετικό 2017.»

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Ο Φώτης Παπουλής θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα για το πρόβλημά του, ο Αλεξ Ντα Σίλβα θα είναι εκτός από τον αγώνα με τον Ερμή, εκτός είναι και ο Άλεφ λόγω καρτών, αλλά και ο Μάγκλιτσα. Επιστρέφει ο Ρομπέρζ από την τιμωρία του.»

Για τον κόσμο της ομάδας :

«Θα έχουμε αρκετό κόσμο στον αγώνα με τον Ερμή, πολύ περισσότερο από τον αγώνα με την Ομόνοια. Ο κόσμος του Απόλλωνα έχει αντιληφθεί ότι η στήριξή τους προς την ομάδα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.»

 

 

Comments
To Top