ΑΝΤΡΕΣ

Απόλλωνας και Stoiximan στηρίζουν τον Ερυθρό Σταυρό

To κοινωνικό της πρόσωπο παρουσίασε για μια ακόμη φορά η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο σε συνεργασία με την χορηγό εταιρεία Stoiximan.

Αντιπροσωπεία της ομάδας μας και της χορηγού εταιρείας επισκέφθηκαν το πρωί του Σαββάτου (16/12) την πλατεία του παλιού λιμανιού στη Λεμεσό και πιο συγκεκριμένα το περίπτερο του Ερυθρού Σταυρού.

Στόχος και σκοπός της επίσκεψης ήταν η παράδοση χρηματικού ποσού από την χορηγό εταιρεία Stoiximan το οποίο προέκυψε μέσα από την χορηγική συνεργασία των δυο εταιρειών και το θεσμό του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή (STOIXIMAN MVP).

Τον Απόλλωνα εκπροσώπησε η Υπεύθυνη Μάρκετινγκ κ.Κούλλα Σταυρινίδου και οι ποδοσφαιριστές Ζοάο Πέδρο και Φώτης Παπουλής, και την εταιρεία Stoiximan ο Country Manager κ. Άγγελος Χοντουλίδης ο οποίος ανέφερε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για δεύτερη χρονιά, μας δίνεται η ευκαιρία μέσω του Απόλλωνα Λεμεσού να ενισχύσουμε τον ιερό σκοπό του Ερυθρού Σταυρού. Η Stoiximan, βρίσκεται στο πλευρό του Ερυθρού Σταυρού και φέτος και θα συνεχίσει να αναπτύσσει και να υλοποιεί το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της με στόχο την ενίσχυση των κοινωνικών δομών”.

Τον Κλάδο του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού εκπροσώπησε η πρόεδρος κ. Νίκη Χατζητσαγκάρη.

Ευχόμαστε η κίνηση αλληλεγγύης από τον Απόλλωνα και τη χορηγό εταιρεία Stoiximan προς τον Κλάδο του Ερυθρού Σταυρού Λεμεσού να βοηθήσει αρκετούς συνάνθρωπους μας τις Άγιες αυτές ημέρες.

Η κοινωνική συνεργασία του Απόλλωνα και της Stoiximan θα συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς με απώτερο σκοπό την απάμβλυνση όσο περισσότερων προβλημάτων ταλανίζουν σήμερα τις δοκιμαζόμενες οικογένειες της Κύπρου.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top