ΑΝΤΡΕΣ

Πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ ή Απόλλωνας με απόδοση 2.50 στην Bet on Alfa

Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ βρίσκονται χέρι-χέρι στις στοιχηματικές αποδόσεις της Bet on Alfa για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Κύπρου της περιόδου 2017-2018. Οι δύο ομάδες με απόδοση 2.50 προβάλλουν σαν τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Είχε αρχίσει σαν μεγάλο φαβορί την χρονιά το ΑΠΟΕΛ στις αποδόσεις της Bet on Alfa και μέσα από την μέχρι τώρα πορεία διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο το σκηνικό που οι δύο ομάδες έχουν πλέον την ίδια απόδοση.

Τρίτο φαβορί προβάλλει η ΑΕΚ με απόδοση διπλάσια και συγκεκριμένα στο 5 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ απόδοση 5.50 έχει η Ανόρθωση για να σηκώσει την κούπα τον Μάιο. Απ’ εκεί και πέρα η ΑΕΛ έχει απόδοση 15, η Ομόνοια 100 και η Δόξα 1000 για να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

*Οι αποδόσεις ισχύουν μέχρι το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 16:00, ενώ υπόκεινται σε αλλαγές.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100

Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top