ΑΝΤΡΕΣ

«Κρατούμε τους παίκτες που θέλουμε, ανταμείβεται ο Σωφρόνης, πολύ καλύτερα ο Άλεφ»

Η ομάδα μας ανακοίνωσε την ανανέωση της συναργασίας της με πέντε ποδοσφαιριστές μας τους Φώτη Παπουλή, Μπρούνο Βάλε, Ζοάο Πέδρο, Γιώργο Βασιλείου και Τάσο Κίσσα, κάτι που ο εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου το σχολίασε σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, όπως και την ανανέωση με τον Σωφρόνη.

Αναλυτικά:

Για τις μαζεμένες ανακοινώσεις: « Έχουμε υιοθετήσει μια πολιτική εδώ και μια εξαετία και κρατούμε παίκτες που θέλουμε. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Αυτή τη φορά κάναμε το ίδιο πράγμα μέσα σε λίγες μέρες. Είναι ευχαριστημένοι  που ανανέωσαν και είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Οι άλλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο, με εξαίρεση 1-2 περιπτώσεις που θα προχωρήσουν όταν πρέπει».

Για την ανανέωση με Αυγουστή: « Ανταμείβεται. Πάλεψέ με κόπο και μόχθο. Είναι ένας ταπεινός άνθρωπος και δεν αποπροσανατολίζεται  από τον ταπεινό του χαρακτήρα του. Με Με την ανανέωση αποδεικνύει ότι  του έχουμε εμπιστοσύνη και είναι ο  κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει τον Απόλλωνα εκεί που θέλουμε . Πρέπει να συνεχίσουμε σοβαροί και να προσθέσουμε τους   τρείς βαθμούς

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Το πάθημα του Αύγουστου  πρέπει να μας γίνει μάθημα. Παραμένουμε σοβαροί και θέλουμε την νίκη . Θα έχουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο. Είναι καλύτερα τα δεδομένα για την κατάσταση του Άλεφ ο οποίος έχει κάποιες πιθανότητες να είναι ακόμη και στην αποστολή».

 

Comments
To Top