ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Έφτασε η ώρα…

Έφτασε η ώρα αδέλφια να γεμίσουμε τη Δυτική, έφτασε η ώρα να σταθούμε όλοι δίπλα στην ομάδα μας και τον προπονητή μας, έφτασε η ώρα να βροντοφωνάξουμε ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, έφτασε η ώρα να δώσουμε τη δυναμική που χρειάζεται η ομάδα μας, έφτασε η ώρα να ενώσουμε δυνάμεις με τους ποδοσφαιριστές μας, έφτασε η ώρα να γεμίσει η Δυτική και να δώσει όχι μόνο την Κυριακή(17/12) στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά και σε όλα τα εναπομείναντα δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ώθηση στην ομάδα!

Την Κυριακή αγωνιζόμαστε κόντρα σ΄αυτούς που τόλμησαν να μας κόψουν βαθμούς, κόντρα σ΄αυτούς που με άλλους παίζουν φιλικά και κάνουν «ροτέισον». Την ερχόμενη Πέμπτη(21/12) αγωνιζόμαστε κόντρα και πάλι σε ίδιους αντιπάλους, που θα ξεκινήσουν τα στελέχη τους να βγάζουν και πάλι τη «γλώσσα τους περίπατο» όπως κάνουν πάντα πριν από τους αγώνες με την ομάδα μας και που νομίζουν παίζουν τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ!

Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα τους διαλύσουμε και πάλι γιατί φέτος είναι η χρονιά μας, τους ξέρουμε όλους καλά, μάθαμε απ΄τα λάθη μας, γίναμε πανίσχυροι στους αγωνιστικούς χώρους και σας αναμένουμε όλους, κλίκες και φατρίες! Κοπιάστε… Δεν έχει αλλού, δεν έχει αλλιώς… μόνο με τον ΘΡΥΛΟ στην καρδιά!

Comments
To Top