ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Σημασία έχει η μακροπρόθεσμη πορεία…

Για να αντιληφθεί κανείς πόσο διαφοροποιημένα πλέον είναι τα δεδομένα, αρκεί να σερφάρει λίγο στο διαδίκτυο ή να ακούσει τις καθιερωμένες ραδιοφωνικές εκπομπές. Παράπονο λέει για την απόδοση της ομάδας, κυρίως αυτής του πρώτου μέρους κι ας νίκησε την Ομόνοια Λευκωσίας στο ΓΣΠ.

Από την μια είναι ευχαρίστο. Ο κόσμος έχει παρασυρθεί στο ρεύμα που επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου, που δεν είναι άλλος από τα νικητήρια αποτελέσματα ανεξαρτήτως συγκυριών. Στην ουσία ο Απόλλωνας δεν απόκτησε όλως τυχαίως την στόμφα νικητή, αλλά την ανέκτησε. Από την άλλη όμως, θα υπάρξουν μέρες με σκαμπανεβάσματα. Σημασία έχει η μακροπρόθεσμη πορεία.

Στον προχθεσινό αγώνα (11/12) όντως οι ποδοσφαιριστές, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα υστέρησαν σε σημείο που δεν άντεχε το μάτι. Ωστόσο, το σημαντικότερο συμπέρασμα που προκύπτει, είναι πως στην χειρότερη μέχρι στιγμής εμφάνιση, ο αντίπαλος δεν κατόρθωσε καν να σκοράρει.

Κι αυτό δεν εμπίπτει στο μαγικό του τυχαίου, αλλά στην συνειδητοποίηση και ακολούθως στις διορθωτικές κινήσεις του Σωφρόνη Αυγουστή εν συναρτήσει με το μεράκι και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών. Τούτος ο Απόλλωνας έχει πολλά να δώσει…

Comments
To Top