ΑΝΤΡΕΣ

Βλέπεις Goal-Goal το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ; Απόδοση 1.90 στην Bet on Alfa

Στο Τσίρειο στάδιο στις 20:00 ολοκληρώνεται η 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας με το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΛ και το ΑΠΟΕΛ. Ματς το οποίο προσφέρεται από την Bet on Alfa με φουλ στοιχηματικές επιλογές τις οποίες μπορείτε να βρείτε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Το ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη βάσει των στοιχηματικών αποδόσεων, καθώς το διπλό έχει απόδοση 1.85. Η νίκη της ΑΕΛ προσφέρεται στο 3.85 και το ισόπαλο αποτέλεσμα στο 3.40. Το over 1.5 goals έχει απόδοση 1.35 και το Under 1.5 goals 2.85, το over 2.5 goals προσφέρεται στο 2.05 και το under 2.5 goals στο 1.65, ενώ στο 3.50 προσφέρεται το over 3.5 goals και στο 1.23 το Under 3.5 goals. Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο σημερινό ντέρμπι στο Τσίρειο, η απόδοση στην Bet on Alfa είναι στο 1.90.

Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό ντέρμπι, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top