ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Ομόνοια

Την Ομόνοια εντός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα (2/12) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Κανου: Ο επιτελικός μέσος του αντιπάλου,είναι αυτός που προσπαθεί να οργανώσει το παιχνίδι τους.Καλός χειριστής της μπάλας με καλό σουτ.Αν επανέλθει από την τιμωρία του θα είναι από αυτούς που πρέπει να προσεχθούν.

Ρενάτο Μαρκάσα: Δεν τον λες τον καλύτερο παίκτη. Μέσα από τον τσαμπουκά του και τον δυναμισμό του θα προσπαθήσει να αντλήσει δύναμη και ψυχολογία ο αντίπαλος για να αντεπεξέλθει στις συνθήκες του αγώνα. Όσες πιο λίγες μάχες κερδίσει από τους παίκτες μας τόσο πιο πολύ θα γέρνει η ψυχολογία.

Δημήτρης Χριστοφή: Ο Κύπριος εξτρέμ δεν είναι στα καλύτερα του αλλά πάντοτε αποτελεί κινδύνου.Διεμβολιστής,ταχύτατος και καλός στο ένας εναντίον ενός. Ψάχνει μια καλή εμφάνιση για να ανέβει ψυχολογικά.

Γενικά: Με υπηρεσιακό προπονητή ο αντίπαλος.Δύσκολο να προβλέψουμε πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι.Θεωρώ πως θα προσπαθήσουν να κρατήσουν χαμηλά τον ρυθμό και να ψάξουν ένα γκολ που θα τους αλλάξει την ψυχολογία.

Δυνατό τους σημείο στο σημερινό (11/12) παιχνίδι βλέπω πως θα είναι η μεσαία τους γραμμή που λογικά θα παρουσιαστεί πολυπρόσωπη.Ποιοτικά όμως έχουν δύναμη ,ατομικά,στα φτερά.
Αδύνατο τους σημείο είναι φυσικά η άμυνα που σε ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά γκολ δεν νομίζω πως θα κρατήσει.Γενικά και λόγω ψυχολογίας δεν βλέπω την Ομόνοια να αντέχει σε αγώνα με υψηλή ένταση και ίσως αυτό θα πρέπει να ψάξει η ομάδα μας.

Comments
To Top