ΑΝΤΡΕΣ

Σάρδι ο τιμωρός!!!

Πολύ πίσω από προηγούμενες μας εμφανίσεις η ομάδα μας παρόλα αυτά πήρε τη νίκη! Μια νίκη υπερπολύτιμη για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος!

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα με την ομάδα μας να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα μας απειλήθηκε σε ένα σουτ του αντιπάλου, ενώ είχε τη δική της φάση με σουτ του Σακέττι στο 11΄. Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας στο 25΄με τον Άλαν να παίρνει τη θέση του Άλεφ που στάθηκε άτυχος και αποχώρησε από το παιχνίδι. Στο 27΄ η ομάδα μας κινδύνευσε άμεσα σε αντεπίθεση του αντιπάλου αλλά ευτυχώς ο Πέδρο έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση.

Πολύ πίσω από προηγούμενες τις εμφανίσεις η ομάδα μας στο πρώτο μισάωρο του αγώνα δυστυχώς δεν μπορεί να δημιουργήσει κάτι καλό και να βγει με προϋποθέσεις στην επίθεση! Η ομάδα μας σώζεται και πάλι με απόκρουση του Βάλε σε λάθος του Σακέττι στο 33΄. Στο 39΄μετά από πολύ ώρα η ομάδα μας κέρδισε ένα φάουλ που πέρασε ανεκμετάλλευτο σε σουτ του Ντα Σίλβα. Κάκιστη εμφάνιση για την ομάδα μας στο πρώτα 45λεπτο και το χειρότερο πρώτο ημίχρονο για τη φετινή σεζόν με μόνο δύο τελικές και πάρα πολλά λάθη που έδιναν την ευκαιρία στον αντίπαλο να είναι συνεχώς μπροστά και να μας απειλεί!

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη με τον Παπουλή να παίρνει τη θέση του Σκέμπρι. Ένα σουτ του Ζελάγια μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Ρομπέρζ αποκρούστηκε από αμυντικό στο 53΄, ενώ η ομάδα μας έδειχνε να συνέρχεται από το «λήθαργο» του πρώτου ημιχρόνου. Νέα απειλή από την ομάδα μας με τον Παπουλή να μην μπορεί να βρει τη μπάλα σε σέντρα του Γιάκολις στο 60΄. Οι ποδοσφαιριστές πήγαν να κάνουν κάποια προσπάθεια αλλά δεν ήταν αυτή που θα μας έφερνε με αξιώσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, ενώ στο 76΄η ομάδα μας πραγματοποίησε την τρίτη της αλλαγή με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα.

Ευκαιρία για την ομάδα μας στο 79΄όταν ο Βασιλείου έδωσε την πάσα αλλά ο Σακέττι έκανε το σουτ που βρήκε σε αντίπαλο και πέρασε σε κόρνερ. Η ομάδα μας πίεζε στα τελευταία λεπτά με σκοπό να πετύχει ένα γκολ και να πάρει τη νίκη αλλά μέχρι και το 82΄αυτό δεν ερχόταν. Δυστυχώς για την ομάδα μας δεν υπήρχε καθαρό μυαλό σε φάσεις που μας δόθηκαν οι ευκαιρίες για να πετύχουμε κάτι καλό. Τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Γιούστε να αστοχεί σχεδόν από τη γραμμή του τέρματος στο 88΄μετά από σέντρα του Παπουλή! Τελικά το γκολ ήρθε από τον συνήθη ύποπτο του ΓΣΠ τον Σαρδινέρο στο 90+1. Μετά και τα πέντε λεπτά καθυστερήσεων ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη και η ομάδα μας πήρε τη μεγάλη νίκη!

Comments
To Top