ΑΝΤΡΕΣ

Over 3.5 goals το Ομόνοια-Απόλλων με απόδοση 2.55 στην Bet on Alfa

Στο ΓΣΠ στις 17:30 θα γίνει το πρώτο από τα δύο σημερινά ντέρμπι για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ανάμεσα στην Ομόνοια και τον Απόλλωνα και η Bet on Alfa προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να κάνετε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Ο Απόλλωνας που είναι διεκδικητής του τίτλου, προβάλλει σαν η ομάδα με την χαμηλότερη απόδοση για τη νίκη, αφού το διπλό προσφέρεται στο 1.85. Η νίκη της Ομόνοιας έχει απόδοση 3.75 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.50. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις για τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στο ματς. Το over 1.5 goals έχει απόδοση 1.19 και under 1.5 goals 3.95, το over 2.5 goals προσφέρεται στο 1.65 και το under 2.5 goals στο 2.05, ενώ το over 3.5 goals έχει απόδοση 2.55 και το under 3.5 goals 1.40. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι είναι στο 1.60. Προσφέρονται και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό ντέρμπι, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Comments
To Top