ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Δέκατη πέμπτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, ενδέκατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας, ενώ υποχρεώσεις είχαμε και στο εξωτερικό!

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Μπήκε ως αλλαγή στο 75΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Coruxo f.c και κατάφερε μάλιστα τέσσερα λεπτά αργότερα να σκοράρει το πρώτο του γκολ στη μεγάλη νίκη της ομάδας του με 7-0.

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ανόρθωση(2-1).

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ανόρθωση.(2-1)

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Δεν ήταν στην αποστολή του εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Άρη λόγω ενοχλήσεων.(2-0)

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Οθέλλο.(1-0)

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στη Μπενφίκα.(3-1)

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Άρη.(2-0)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Χαλκάνορα(1-4).

Comments
To Top