ΑΝΤΡΕΣ

Μίλησε για Ομόνοια ο Σκέμπρι…

Πεπεισμένος ότι ο Απόλλωνας έχει στελεχωμένο ρόστερ ικανό για κατάκτηση του πρωταθλήματος δήλωσε ο Αντρέ Σκέμπρι μετά το τέλος του αγώνα με την Έβερτον (0-3) που σήμανε το τέλος της ευρωπαϊκής πορείας του Απόλλωνα.

Ο Μαλτέζος φορ μίλησε και για το ντέρμπι της Δευτέρας (11/12) με την Ομόνοια στο ΓΣΠ τονίζοντας τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

”Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό. Μας αιφνιδίασαν τα δύο γκολ της Έβερτον. Είμαστε περήφανοι για τους εαυτούς μας γιατί τα δώσαμε όλα. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα”.

Για τις χαμένες ευκαιρίες που είχε ο Απόλλωνας και το γεγονός πως δεν σκόραρε: ”Ναι, φτιάξαμε πολλές ευκαιρίες όπως και στην Αγγλία. Δικαιούμασταν ένα γκολ. Ελπίζω όλες αυτές τις ευκαιρίες να γίνουν γκολ στο πρωτάθλημα”.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: ”Έχω προσωπική εμπειρία και ξέρω το πόσο δύσκολη αντίπαλος είναι η Ομόνοια. Δεν θα είναι εύκολο στην Λευκωσία. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας”.

Για το αν ο φετινός Απόλλωνας έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει τον τίτλο: ”Ναι το πιστεύουμε και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα, ρόστερ με βάθος και με αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές”.

Comments
To Top