ΑΝΤΡΕΣ

«Αντιπροσωπεύσαμε την Κύπρο επάξια…»

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος μας Νίκος Κίρζης στην κάμερα του ΡΙΚ μετά την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού οδοιπορικού. 

”Υπολογίζαμε ένα καλύτερο τέλος αλλά νομίζω ότι ήταν ένα πολύ καλό ταξίδι με πολύ καλές εμπειρίες για όλους μας. Σταθήκαμε σε όλα τα παιχνίδια περήφανα, φέραμε κάποια καλά αποτέλεσμα και νομίζω ότι αντιπροσωπεύσαμε την Κύπρο επάξια”, είπε αρχικά…

Για την στροφή στο πρωτάθλημα και το ματς με την Ομόνοια είπε: ”Η σκέψη μας είναι στο πρωτάθλημα της Κύπρου και στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια”.

Για το αν συμφωνεί με τον πατέρα του πως ο φετινός Απόλλων είναι ο καλύτερος όλων των εποχών: ”Θα διαφωνήσω λίγο με τον πατέρα μου. Το πόσο καλή είναι μια ομάδα μετράται από τους τίτλους που κατακτά. Αυτή την ερώτηση να την κάνουμε σε λίγους μήνες”.

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: ”Ο προπονητής είναι πολύ ικανοποιημένος με το υφιστάμενο ρόστερ. Αν προκύψει κάτι υπάρχει χρόνος. Το σίγουρο είναι ότι δεν αγχωνόμαστε για αυτό”.

Για τις τιμές στους Γκίε, Σανγκόι, Χαμντανί και Γκαρσία είπε: ”Είναι παίκτες οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την ομάδα μας. Ο Απόλλων σέβεται και εκτιμά αυτούς που έχουν προσφέρει στην ομάδα. Είναι το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε σαν Απόλλων”.

Για το γεγονός ότι η προσέλευση των Απολλωνιστών δεν είναι ικανοποιητική βάσει της πορείας και τις εμφανίσεις της ομάδας είπε: ”Εμείς σαν διοίκηση έχουμε κάνει τα πάντα. Καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Δεν μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο με το ζόρι. Εάν δεν θέλουν να έρχονται δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο”.

Comments
To Top