ΑΝΤΡΕΣ

«Νίκη δώρο στον κόσμο μας…»

Ο προπονητής της ομάδας μας, Σωφρόνης Αυγουστή μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον αυριανό(7/12) αγώνα με την Έβερτον, το τελευταίο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι για τη φετινή σεζόν και τόνισε πως η ομάδα του θέλει να κάνει ένα δώρο Χριστουγέννων στον κόσμο της μια νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Ο στόχος μας ήταν να προσπαθήσουμε αν τα καταφέρουμε να περάσουμε. Έγινε η προσπάθεια μέχρι τον αγώνα με τη Λιόν όπου ατυχήσαμε. Ολοκληρώνουμε την προσπάθεια με την Έβερτον και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Όποιους παίκτες και να έχει στο ρόστερ της, πάλι είναι η Έβερτον. Ο στόχος μας είναι η νίκη. Όποιοι και να παίξουν, θα αγωνιστούμε με το ίδιο πλάνο όπως σε κάθε παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα παιχνίδια που μας ακολούθησε και στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Ήταν δίπλα μας και μας βοήθησε στην προσπάθεια που κάναμε να έρθουμε μέχρι εδώ. Εύχομαι αύριο να τους ευχαριστήσουμε με τον καλύτερο τρόπο μετά τον αγώνα».

Για το κίνητρο σε σχέση και με τον αγώνα με την Ομόνοια: «Αυτό που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό παιχνίδι. Μετά θα δούμε και αυτό που ακολουθεί. Αυτό που θέλουμε αύριο, είναι μετά τον αγώνα να είναι όλοι οι παίκτες να είναι στη διάθεσή μου. Ο κάθε παίκτης, σκέφτεται μόνο το αμέσως επόμενο παιχνίδι».

Για το κατά πόσο ξαφνιάστηκε από την κακή πορεία της Έβερτον: «Ναι. Είναι μια ιστορική ομάδα. Περίμενα πως θα πάει πολύ καλύτερα στην Ευρώπη».

Για την απουσία Ρούνι και Σίγκουρτσον: «Σίγουρα πιο πολύ λυπεί τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Πρόκειται για δυο μεγάλες προσωπικότητες. Όποιοι κληθούν να τους αντικαταστήσουν μπορεί να παίξουν και καλύτερα γιατί θα θέλουν να δείξουν πράγματα στο νέο προπονητή τους και να πάρουν ευκαιρίες».

 

 

Comments
To Top