ΑΝΤΡΕΣ

«Του χρόνου στα αστέρια θα σε δω»

Με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής ευρωπαϊκής πορείας στο ερχόμενο παιχνίδι με την Έβερτον, οι οργανωμένοι μας εξέδωσαν ανακοίνωση… κλείνοντας ραντεβού για τα αστέρια.

Η ανακοίνωση:

Την Πέμπτη η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας αντιμετωπίζει μια ιστορική ομάδα από τα παραδοσιακά, καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Η ομάδα μας μπορεί να μην έχει ελπίδες πρόκρισης και το παιχνίδι να θεωρείται βαθμολογικά αδιάφορο, από την άλλη όμως ένας τέτοιος αγώνας δεν μπορεί να αφήνει κανένα αδιάφορο μιας και δεν έχουμε την πολυτέλεια να ζούμε τόσο σημαντικά γεγονότα κάθε μέρα.

Η αλήθεια έιναι πως η ομαδάρα μας τα τελευταία χρόνια, μας έχει χαρίσει αρκετές μαγικές βραδιές και στιγμές που μόνο ονειρευόμασταν. Γεμάτοι περηφάνια απολαύσαμε τον ΘΡΥΛΟ μας απέναντι σε μεγάλα ονόματα, συλλόγους και ιστορικά γήπεδα. Καλομάθαμε η αλήθεια με αποτέλεσμα η συμμετοχή σε Ομίλους Ευρωπαϊκών Διοργανώσεων για κάποιους, λανθασμένα, να μην θεωρείται πλεόν κάτι το ιδιαίτερο. Μπορεί αυτό από μόνο του να δείχνει πόσο ψηλά έχει πλεον ανεβεί ο πήχης, από την άλλη όμως δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιλογία για όσους μένουν ασυγκίνητοι μπορστά στον επερχόμενο αγώνα της Πέμπτης.

Είναι ο επίλογος μια σπουδαίας και λαμπερής διαδρομής. Η ομάδα μας στάθηκε με αξιοπρέπεια σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο αλλά και με απαιτήσεις απέναντι στους αντιπάλους των εκατομμυρίων. Το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι με την παρουσία μας, το τραγούδι και το χειροκρότημα μας να δείξουμε την εκτίμηση μας για όλες τις μαγικές στιγμές που μας χάρισε ο ΘΡΥΛΟΣ μας!

Κοιτάμε πάντα μπροστά και στοχεύουμε ψηλότερα!
Μαζί γιγαντώνουμε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας ανεβάζοντας τον συνεχώς σε όλα τα επίπεδα.

ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ»

Comments
To Top