ΑΝΤΡΕΣ

Τιμές σε Γκίε!

Ένα ξεχωριστό άνθρωπο ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε για χρόνια μέλος της ποδοσφαιρικής μας ομάδας θα τιμήσει το βράδυ της Πέμπτης (07/12) πριν από τον αγώνα με την Έβερτον για την τελευταία αγωνιστική του Γιουρόπα Λίγκ 2017-2018, η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Ο λόγος για τον Ιβοριανό πρώην επιθετικό της ομάδας μας Αμπραχάμ Γκιέ, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά για μία ακόμη φορά όλα τα μελή του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και τον κόσμο του Απόλλωνα.

Θυμίζουμε ότι ο Άμπραχαμ Γκιέ αποχώρησε από την ομάδα μας τον περασμένο Μάιο εξαιτίας του προβλήματος το οποίο αντιμετώπισε με την καρδία του, το οποίο ήταν και ο λόγος που έθεσε πρόωρο τέλος σε μία πλούσια καριέρα.

Με αφορμή τη βράβευση του Άμπραχαμ Γκιέ και λόγω του εορταστικού των ημερών η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποφάσισε όπως στηρίξει έμπρακτα τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρδιοπαθών.

Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρδιοπαθών

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρδιοπαθών μέσω των Επαρχιακών Συνδέσμων προσφέρει στα μέλη του υπηρεσίες που έχουν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Με υπηρεσίες όπως ψυχοκοινωνική στήριξη, οικονομική ενίσχυση και αποκατάσταση μέσα από το Κέντρο Καρδιακής Αποκατάστασης που λειτουργεί στην Λευκωσία, βοηθά τους καρδιοπαθείς να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω της πάθησης τους.

Επιπλέον, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρδιοπαθών κατά την διάρκεια της πολυετούς πορείας του είχε και έχει μόνιμο στόχο την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των καρδιοπαθών για την όσο το δυνατό καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψή τους.

** Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22378539

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ

Comments
To Top