ΑΝΤΡΕΣ

Σήμα κινδύνου από UEFA!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώθηκε το πρωί της Τρίτης (05/12) ότι η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδόσφαιρου έχει ορίσει ειδικό παρατηρητή στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Γιουροπα Λίγκ 2017-2018 με αντίπαλο την Έβερτον ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ, καθώς ο αγώνας μας έχει κριθεί υψηλού κινδύνου.

** Ο Σκωτσέζος Derek Kirkwood θα είναι στις εξέδρες του ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης (09/12) και χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο αυστηρούς παρατηρητές ασφαλείας (Security Officer) στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα είναι υπότροπη και με ενδεχόμενη νέα παραπομπή της θα κληθεί να αγωνιστεί κεκλεισμένων των θυρών στις επόμενες εντός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της.

Η ομάδα μας μέχρι στιγμής έχει πληρώσει €130.500 στην Eυρωπαϊκή Oμοσπονδία Ποδοσφαίρου τα οποία αντιστοιχούν σε διάφορα προστίματα στα φετινά ευρωπαϊκά μας παιχνίδια.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας όπως συμπεριφερθεί μέσα κόσμια πλαίσια, έτσι ώστε να αποχαιρετήσουμε την διοργάνωση όπως αρμόζει στην προσπάθεια που καταβάλαμε όλοι μαζί Διοίκηση, ομάδα και φίλαθλοι.

Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε…Προστατεύουμε τον Απόλλωνα!

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ

Comments
To Top