ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Δέκατη τέταρτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Α΄Κατηγορίας, δέκατη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β΄Κατηγορίας, ενώ υποχρεώσεις είχαμε και στο εξωτερικό!

Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν βρέθηκε στην αποστολή της ομάδας του κόντρα στη Rayo Majadahonda εκτός έδρας.(0-0)

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Ξεκίνησε ως βασικός και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό Άχνας εντός έδρας. (2-1)

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Εθνικό Άχνας εντός έδρας. (2-1)

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ανόρθωση.(1-0)

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολοκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στο ΘΟΙ Λακατάμιας.(2-2)

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πορτιμονένσε.(0-0)

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ανόρθωση.(1-0)

Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ε.Ν.Παραλιμνίου εκτός έδρας(0-0).

Comments
To Top