ΑΝΤΡΕΣ

«Ο δρόμος είναι μακρύς μα κι εμείς προετοιμασμένοι για όλα»

Από την στήλη ΟΠΑΔΙΚΑ της ιστοσελίδας του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας ένα ενδιαφέρον άρθρο!

Αναλυτικά: 

Απολαυστικός για ακόμη μια φορά ο ΘΡΥΛΟΣ μας. Χαρά σου να τον βλέπεις και να του τραγουδάς! Άστε τους άλλους να προσπαθούν με τα “φιλικά” και με το κούντημα να αναστήσουν πεθαμένους. Η ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ μας θα τους αναγκάσει όλους να χάσουν τον ύπνο τους.

Άλλος αέρας μύρισε στο Τσίρειο το περασμένο Σάββατο. Με ανεβασμένη διάθεση και ο κόσμος που άρχισε σιγά, σιγά να μπάινει στο παιχνίδι όπως απαιτείται. Συνεχίζουμε αδέρφια! Συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερο ενθουσιασμό, με ακόμη μεγαλύτερη πίστη και αφοσίωση. Όλοι μαζί με περισσότερο παλμό ενώνοντας τις φωνές μας με τα ακούραστα αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ. Όλη η διαδρομή μια ατελείωτη γιορτή! Ο δρόμος είναι μακρύς μα κι εμείς προετοιμασμένοι για όλα.

Τώρα προετοιμαζόμαστε για μια τελευταία, φετινή, Ευρωπαϊκή παράσταση το βράδυ της Πέμπτης χωρίς άγχος και πίεση. Χορός, τραγούδι και χειροκρότημα ευγνωμοσύνης για την κάθε μαγική στιγμή που ζήσαμε και φέτος. Πάμε να απολαύσουμε τον Ευρωπαίο ΑΠΟΛΛΩΝΑ ανανεώνοντας το ραντεβού μας για του χρόνου στα αστέρια!

Στη άκρη του μυαλού μας η εκδρομή της επόμενης Δευτέρας. Ναί είναι Δευτέρα και ναί το παιχνίδι ξεκινάει στις 17:30. Γι’ αυτό κι εμείς καλούμαστε για ακόμη μια φορά να κάνουμε την δική μας υπέρβαση. Οφείλουμε να προγραμματιστούμε από τώρα και να κάνουμε τα κουμάντα μας έτσι ώστε η παρουσία μας να είναι δυναμική όπως αρμόζει και αξίζει στον ΘΡΥΛΟ μας που θέλουμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ!

Πάμε αδέρφια. Πάμε ξανά όπως παλιά. Ακόμη τώρα ξεκινήσαμε . .

Comments
To Top