ΑΝΤΡΕΣ

Φανούριος για την τρέχουσα επικαιρότητα…

Ξεκάθαρες τοποθετήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μας  έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «Pressing» με το συνάδελφο Ανδρέα Βιολάρη.

Αναφέρθηκε στα σενάρια για επιστροφή Χάμπου Κυριάκου, το «συμβόλαιο ζωής» με τον Άλεξ Ντα Σίλβα, την απόφαση να μην κάνουν μεταγραφές και το Ευρωπαϊκό οδοιπορικό που κλείνει με την Έβερτον.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Άλεξ Ντα Σίλβα: «Όσο τον κρατάν τα πόδια του θα είναι στην ομάδα. Ο ίδιος θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του στον Απόλλωνα. Δεν ξέρω τι θα γίνει σε 2-3 χρόνια βέβαια».

Για τον αγώνα με Πάφο: «Η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Είναι φορμαρισμένη αλλά δεν υπάρχει έπαρση. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Το αν έχουν μπει έξι ή πέντε δεν έχει καμιά σημασία. Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι αλλά δεν εξασφαλίσαμε τίποτα αρχές Δεκεμβρίου. Γνωρίζουμε το στόχο και εκεί βλέπουμε. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε το ταξίδι στο Europa League. Ξεκίνησε με τη Ζάρια και ολοκληρώνεται με την Έβερτον. Κάναμε εξαιρετικές εμφανίσεις και πρέπει να πάρουμε μια νίκη για να κλείσουμε την πορεία θετικά, κάτι που θα μας βοηθήσει και οικονομικά και στη βαθμολογία».

Για το δύσκολο όμιλο που έπεσε αλλά το πάλεψε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς παλέψαμε, πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Ήταν όμορφο το ταξίδι και ωφέλιμο αγωνιστικά οικονομικά αλλά μας στοίχιζε σε κούραση. Έχουμε ένα αγώνα με ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο και δεν μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική θέση της Ομόνοιας».

Για τον κόσμο: «Ήταν πολύ περισσότεροι από τον αγώνα με τον Εθνικό, περίπου 3,500. Αριθμός που δεν εκπροσωπεί τον κόσμο του Απόλλωνα. Πολύς κόσμος είναι εκτός γηπέδου, ελέω οικονομικού, γηπέδου, απαξίωσης του προϊόντος».

Για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα με την Ομόνοια: «Από τη στιγμή που υπάρχει κι άλλο ντέρμπι και το ξέρει η αστυνομία δεν μπορούμε να πούμε και πολλά».

Για το «Ου Α, Γιάκολις»: «Ναι είναι από τότε! Μου έκανε και εντύπωση γιατί θύμισε παλιές καλές εποχές. Την εκπληκτική τριάδα που είχαμε Σπόλιαριτς, Κρισμάρεβιτς, Τσέποβιτς. Ήταν μια ωραία ποδοσφαιρική στιγμή και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι».

Για το πέναλτι του Άλεξ: «Δεν είναι τυχαία που τον ονομάζουμε Μάγο. Έχει την πίστη και την αυτοπεποίθηση να εκτελέσει και πέναλτι και φάουλ και όλα. Έχει τον σεβασμό όλων».

Για ενδεχόμενο επιστροφής Χάμπου: «Καμιά πιθανότητα. Ο ποδοσφαιριστής πήγε να κυνηγήσει το όνειρό του και θέλει να το παλέψει και ελπίζουμε να τα καταφέρει».

Για πιθανή ενίσχυση: «Όχι γιατί κάναμε ήδη δυο μεγάλες μεταγραφές, τον Μπεντόγια και τον Φώτη. Αν θα γίνει, επαναλαμβάνω αν, θα αφορά στον κατάλογο Β αλλά πιστεύω πως δε θα γίνει. Δεν υπάρχει καμιά σκέψη αυτή τη στιγμή και δεν έχει νόημα να το συζητάμε».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Μπεντόγια: «Θεωρούμε και ευχόμαστε πως αποτελεί παρελθόν το πρόβλημα υγείας».

Για τη θέληση να κλείσει με νίκη την ευρωπαϊκή πορεία: «Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια Αγγλική ομάδα. Όποιοι και να αγωνιστούν θα είναι πολύ μεγάλης κλάσης. Θα είναι ωραίο παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, θα έρθουν και δυο χιλιάδες Άγγλοι. Μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο να απολαύσει ποδόσφαιρο».

Comments
To Top