ΑΝΤΡΕΣ

ΑΕΚ-Ομόνοια, over 2.5 goals στο 2.05, goal-goal στο 1.85

Η αυλαία της 14ης αγωνιστικής και πρώτης του Β’ γύρου του πρωταθλήματος πέφτει με ντέρμπι. Στις 19:00 στην «ΑΕΚ Αρένα» ΑΕΚ και Ομόνοια θα ολοκληρώσουν την αγωνιστική σε ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι στο οποίο αναμένεται να δώσουν τη μάχη τους για τη νίκη. Η Bet on Alfa προσφέρει φουλ επιλογές για το ντέρμπι στην «Αρένα», τις οποίες μπορείτε να κάνετε τόσο στα 56 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Η νίκη της ΑΕΚ προσφέρεται στο 1.95, το διπλό της Ομόνοιας στο 3.65, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.30. Προσφέρονται επίσης αποδόσεις για τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στο ματς. Το over 1.5 goals έχει απόδοση 1.35 και το under 1.5 goals 2.85, το over 2.5 goals 2.05 και το under 2.5 goals 1.65, ενώ το over 3.5 goals προσφέρεται στο 3.50 και το under 2.5 goals 1.23. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι είναι 1.85.

Προσφέρονται και άλλες πολλές αποδόσεις σε αρκετές κατηγορίες για το σημερινό ντέρμπι, όπου μπορείτε να βρείτε σούπερ αποδόσεις και μεγάλη γκάμα επιλογών στην Bet on Alfa.

Μπείτε τώρα στο www.betonalfa.com.cy, δείτε τις αποδόσεις, κάντε τις επιλογές και παίξτε πιο εύκολα από ποτέ κυπριακό ποδόσφαιρο, με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της Bet on Alfa.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 

Comments
To Top