ΑΝΤΡΕΣ

Φοβού τον ΘΡΥΛΟ!!!

Καταπληκτική, εξαίσια, ΘΡΥΛΙΚΗ και πάλι εμφάνιση από την ομάδα μας που έκανε ότι ήθελε στον αγώνα κόντρα στην Πάφο παίρνοντας άλλη μια νίκη με 6-0!!!

Με την ομάδα μας να προσπαθεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα. Σ΄αυτά τα πρώτα λεπτά η ομάδα μας έχασε διπλή ευκαιρία στο 10΄ πρώτα με τον Παπουλή που με κεφαλιά ψαράκι βρήκε το δοκάρι ενώ το σουτ του Ντα Σίλβα κόντραρε σε αμυντικό. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας με τον Ζελάγια να κάνει την προβολή και τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει σε κόρνερ που η εκτέλεση του έφερε το γκολ της ομάδας μας με τον Παπουλή με κεφαλιά στο 15΄. Στο 23΄ευτυχώς για την ομάδα μας ο Ρομπέρζ έσωσε την ομάδα μας και διόρθωσε δικό του λάθος! Στο 24΄ο διαιτητής της αναμέτρησης θα μπορούσε να δώσει πέναλτι σε τράβηγμα του Ζελάγια στην περιοχή, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας συνέχιζαν να πιέζουν για δεύτερο τέρμα. Ωραίο και πάλι ποδόσφαιρο από την ομάδα μας και στο 30΄ ένα σουτ του Πέδρο πέρασε λίγο έξω. Μια «βολίδα» του Ντα Σίλβα και η μπάλα καταλήγει στο συνήθη χώρο, στο βάθος των δικτύων του αντιπάλου στο 35΄ και 2-0 έτσι απλά! Νέα ευκαιρία για την ομάδα μας με το γυριστό του Ζελάγια μετά από σέντρα του Γιάκολις να βρίσκει σε αντίπαλο και να πηγαίνει κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο στο 43΄. Πολύ καλή η ομάδα μας στο πρώτο μέρος του αγώνα έβαλε δύο γκολ και έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα.

Με μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο όταν σε αντεπίθεση της ομάδας μας ο Γιάκολις προτίμησε να δώσει ασίστ αντί να σκοράρει κάτι που έκανε ο Άλεφ στο 50΄ μετά από κόρνερ με κεφαλιά κάνοντας το 3-0! Χαμένο πέναλτι για το Ντα Σίλβα στο 54΄για άλλη μια φορά, όμως ο κόσμος της ομάδας μας στην κερκίδα χειροκρότησε τον Βραζιλιάνο. Το 4-0 ο Ζελάγια στο 58΄ και πλέον όλα παίρνουν το δρόμο τους με την ομάδα μας να κάνει το δικό της πάρτι για ακόμα ένα παιχνίδι! Πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Μπεντόγια στο 61΄να κάνει την επανεμφάνιση του αφού μπήκε στη θέση του Άλεφ που για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν καταπληκτικός και σκόραρε ένα όμορφο γκολ. Στο 66΄έγινε η δεύτερη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Παπουλή. Στο 71΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Ματίας Σπόλιαριτς να παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα, κάνοντας έτσι κι αυτός την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα μετά τον αγώνα του Σούπερ Καπ! Άψογο κοντρόλ ο Γιάκολις μετά από ακριβείας πάσα του Ματίας και διαγώνιο σουτ του Κροάτη στα δίκτυα του αντιπάλου στο 78΄. Αξιοσημείωτο γεγονός για την ομάδα μας ότι ακόμα και στο 80΄και με το 5-0 συνέχιζε να πιέζει και στο 82΄ο Ζελάγια έκανε το 6-0! Σουτ του Ματίας στο 84΄απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ κάθε επίθεση της ομάδας μας “μύριζε” γκολ! Η λήξη του αγώνα έφερε την ομάδα μας να κάνει ακόμα ένα εκπληκτικό παιχνίδι και να παίρνει τη νίκη με 6-0!!!

 

Comments
To Top