ΑΝΤΡΕΣ

Ο Φανούριος για την «κυανόλευκη» τρέχουσα επικαιρότητα…

Ο Απόλλωνας θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και κόντρα στην Πάφο, αύριο στο Τσίρειο. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι»:

«Είναι αλήθεια ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Θα πρέπει να υπερβάλεις εαυτό, για να μπορείς να κερδίζεις και αυτούς τους αγώνες. Είναι γεγονός ότι η αχίλλειος φτέρνα της ομάδας τα τελευταία χρόνια ήταν τα παιχνίδια με αυτές τις ομάδες. Το ευτύχημα είναι ότι έχουμε ένα μεγάλο δείγμα της Πάφου και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Είμαστε συνειδητοποιημένοι και πάμε για να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι στο Τσίρειο».

Για τις απουσίες που θα υπάρχουν: «Είναι εκτός ο Μάγκλιτσα, ο οποίος έχει τον μυϊκό πρόβλημα. Είναι εκτός ο Σακέτι που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του προπονητή».

Για τον κόσμο: «Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εγρήγορση. Έχει αντιληφθεί ότι θα πρέπει να κάνει την δική του υπέρβαση. Κατανοούμε την οικονομική κατάσταση που επικρατεί και για κάποιους είναι δύσκολο. Όμως, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε αρκετό κόσμο αύριο στο Τσίρειο».

Για τον Πέδρο: «Δεν έχει τοποθετηθεί κανείς από τον επίσημο Απόλλωνα για ανανέωση του Πέδρο. Επί του παρόντος δεν έχει κάτι να πούμε. Είμαστε σε διαδικασία επαφών, αλλά δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη μέχρι στιγμής».

Γενικά για τις ανανεώσεις: «Εμείς βλέπουμε την αγωνιστική προσφορά του καθενός και δεν βλέπουμε συναισθηματισμούς. Εάν βλέπεις συναισθηματισμούς θα έχεις μία ερωτευμένη ατμόσφαιρα, χωρίς να έχεις ομάδα. Με το ίδιο σκεπτικό θα συνεχίσει να εργάζεται αυτή η διοίκηση».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα γίνει καμία μεταγραφή. Και αυτό δεν το λέμε για αποφορτίσουμε τους παίκτες. Θεωρούμε ότι δεν μπορούμε να βρούμε καλύτερο ποδοσφαιριστή, από αυτούς που έχουμε στο ρόστερ. Υπάρχει μία πλειάδα ποδοσφαιριστών, που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Comments
To Top