ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Φοβερός και τρομερός ο Θρύλος κέρδισε με 3-0 τον Εθνικό Άχνας και συνεχίζει την πορεία του.Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Απλός θεατής του αγώνα αφού ο αντίπαλος δεν έκανε ούτε ένα σουτ στην εστία της ομάδας μας.

Ζοάο Πέδρο: Ήταν συνεχώς ψηλά και πλαγιοκοπούσε την αντίπαλη περιοχή.Είχε καλά κτυπήματα στις στατικές και σε μια από αυτές ήρθε το δεύτερο γκολ.

Γιώργος Βασιλείου: Πολύ καλός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αναλώθηκε κι αυτός στο επιθετικό κομμάτι αφού αμυντικά δεν χρειαζόταν και τα πήγε πολύ καλά.Στην μοναδική φάση που η ομάδα μας κινδύνεψε ήταν αυτός που έκανε ένα άψογο τακλιν που θα ζήλευαν ακόμη και Ιταλοί αμυντικοί!

Έκτορ Γιούστε: Σωστές τοποθετήσεις στα γεμίσματα του αντιπάλου.Πολλά κλεψίματα και βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού.Κερασάκι στην τούρτα το γκολ που πέτυχε!

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Τα ίδια και ο Γάλλος που έκανε πολύ καλό παιχνίδι και αμυντικά και οργανωτικά.

Άλεφ ντο Σάντος: Απίστευτη απόδοση από τον Βραζιλιάνο που ήταν μορφή στην μεσαία γραμμή.Έκοβε στην μεσοαμυντική γραμμή και ξεκινούσε επιθέσεις άμεσα με το γρήγορο μοίρασμα του παιχνιδιού ή με τις προωθήσεις του.

Εστεπάν Σακέτι: Άλλο ένα 90λεπτο με πίεση ψηλά,πολλά κλεψίματα και ανανέωση της κατοχής σε χρόνο dt.Βοήθησε και στον οργανωτικό τομέα,ένα κομμάτι που δεν είναι το ατού του αλλά το βελτιώνει συνεχώς.

Άλεξ ντα Σίλβα: Αρκετά κινητικός στο πρώτο ημίχρονο,έψαξε κενούς χώρους με τις πάσες του,δοκίμασε το πόδι του αλλά όλα σταματούσαν στον αντίπαλο γκολκίπερ.Όταν η ομάδα μας μπήκε μπροστά στο σκορ έγινε αλλαγή για λόγους τακτικής.

Νίκο Μαρτίνες: Αγωνίστηκε στο πλάι που δεν είναι το φόρτε του,παρόλα αυτά πήρε προσπάθειες,έβγαλε μπαλιές,δοκίμασε το πόδι του αλλά τον σταμάτούσε ο αντίπαλος πορτιέρο.Έγινε αλλαγή για λόγους τακτικής.

Φώτης Παπουλής: Μπήκε στο παιχνίδι δυναμικά.Δοκίμασε το πόδι του,έψαξε το γκολ και μοίρασε παιχνίδι.Κατάφερε να ανοίξει το σκορ και απελευθερώθηκε.Όταν δε πέρασε πίσω από το σέντερ φορ ήταν απλά μαγικός.Ο πολυτιμότερος.

Αντρέ Σκέμπρι: Στο πρώτο ημίχρονο χάθηκε ανάμεδα στα πανύψηλα φορ.Στο δεύτερο πέρασε στο πλάι και βοήθησε στο άνοιγμα χώρων και στην δημιουργία φάσεων!

Εμίλιπ Ζελάγια: Μπήκε για να ανεβάσει μπάλα,να γεμίσει την περιοχή και να τον νιώσουν οι αντιπάλοι.Σκόραρε και ένα πανέμορφο γκολ.

Ιωάννης Πίττας: Μπήκε ορεξάτος ο μικρός,πλαγιοκόπησε,έτρεξε σε όλα τα μήκη κ πλάτη του γηπέδου και έδειξε πως δικαιούτε κι άλλες τόσες επιλογές!

Αντόνιο Γιάκολις: Τι να πει κανείς για αυτόν το ποδοσφαιριστή.άλλη μια ασσιστ-γκολ.Πάμπολλες ντρίπλες και σχεδόν τέλειες πάσες που μόνο μια κατέληξε σε γκολ.Πολύ καλός σε ακόμη ένα αγώνα…

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-2-3-1 έχοντας τετράδα στην άμυνα τους Πεδρο Γιουστε,Ρομπερζ,Βασιλείου,ανασταλτικούς μέσους Σακέτι και Άλεφ.Μαρτίνες,Ντα Σίλβα,Παπουλή πίσω από τον Σκέμπρι.Η ομάδα δούλεψε από πίσω,έφτιαξε φάσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε.Στο ημίχρονο πέρασε κορυφή τον Ζελάγια ένα πιο βαρύ φορ και άφησε έξω τον Μαρτίνες.Η ομάδα συνέχισε στο ίδιο τέμπο έχοντας όμως γίνει δυνατή και ψηλά.Άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς και οι ευκαιρίες έρχονταν με περισσότερη ευκολία.Στην συνέχεια πέρασε στον αγώνα ο Γιάκολις στην θέση του Ντα Σίλβα με τον Παπουλή να πηγαίνει στα χαφ και τέλος τον Πίττα στην θέση του Σκέμπρι διατηρώντας τον επιθετικό μονόλογο μέχρι το 92. Όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο για 90 λεπτά από μια ομάδα που ανακτούσε συνεχώς μπάλα και έφτιαχνε φάσεις ικανοποιώντας τους φιλάθλους.

Comments
To Top