ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Οι ευρωπαϊκές μας «γνωριμίες» ολοκληρώθηκαν για φέτος!(Φώτος)

Όταν ξεκινούσε η ευρωπαϊκή μας πορεία από το Καλοκαίρι όλοι ευελπιστούσαμε να πάει όσο πιο μακριά γίνεται. Στην πορεία ήρθε η μεγάλη μας πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τότε όλοι μας είχαμε στο μυαλό μας μια καλή πορεία και που ξέρεις να μας ευνοούσε η κλήρωση γιατί όχι και να μην προχωρούσαμε.

Η κλήρωση όμως δεν μας έκανε το χατίρι και κληθήκαμε να αγωνιστούμε με ομάδες με μεγάλο εκτόπισμα στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Ολοκληρώσαμε τα ταξίδια μας με το τελευταίο πριν δύο μέρες στη Γαλλία για την 5η αγωνιστική. Υπολείπεται ακόμα ένα στην Κύπρο με την Έβερτον, εκεί όπου θα προσπαθήσουμε να «διασκεδάσουμε» τις εμφανίσεις μας με μια ευρωπαϊκή νίκη!

Το ταξίδι ήταν μεγάλο με εμπειρίες, τεράστια συναισθήματα αλλά και «γνωριμίες». Μας έμαθαν για τα καλά στη Μολδαβία, στη Σκωτία, στη Δανία δεν θέλουν να μας δουν ξανά και ένιωσαν τον παλμό του «φυγά» οι Άγγλοι, οι Ιταλοί και οι Γάλλοι! Πλέον όλοι μαζί συσπειρωμένοι και ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε πάμε για το πρωτάθλημα, για να μας γνωρίσουν κι άλλοι στην Ευρώπη με τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση!

Comments
To Top