ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Να γίνει επιτέλους αντιληπτό…

Το χθεσινό παιχνίδι (18/11) κόντρα στην Αλκή Ορόκλινης, είναι ενδεικτικό ως προς τις δυνατότητες της ομάδας μας άμα πάρει τα πράγματα στα σοβαρά. Επιτέλους πρέπει να γίνει αντιληπτό πως κανένας αγώνας δεν κερδίζεται μόνο με το εκτόπισμα που προσφέρει η φανέλα.

Ενώ ο Απόλλων αρχικά μπήκε ορεξάτος, δείχνοντας να έχει διάθεση να τελειώσει νωρίς το καθήκον του προκειμένου να φυλάξει δυνάμεις για την επερχόμενη πρόκληση με την Λυόν, στη συνέχεια οι μηχανές έπεσαν σε τέμπο αργό. Παρότι χάθηκαν ευκαιρίες από επιπολαιότητα στο 0-1, στη συνέχεια η Αλκή όταν ισοφάρισε απείλησε αρκετές φορές και με δεύτερο τέρμα.

Με τη βοήθεια της τεχνικής ηγεσίας αλλά κι αυτής του Μπρούνο Βάλε, που αποσώβησε τουλάχιστον δυο φορές το 2-1 με ισάριθμες τεράστιες αποκρούσεις, ο Απόλλωνας πήρε εν τέλει με εκκωφαντικό τρόπο τη νίκη. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι πως όταν Άντρε Σκέμπρι σημείωσε το δεύτερο γκολ, σύσσωμος ο κόσμος που δήλωσε παρόν στο πέταλο, αποθέωσε τον κυανόλευκο κέρβερο. Για αυτούς που η μπάλα είναι στρογγυλή, αντιλαμβάνονται πως ο Μπρούνο, είναι τεράστιο κεφάλαιο για τον σύλλογο μας.

Πλέον, ο Θρύλος προετοιμάζεται για την δύσκολη έξοδο στη Γαλλία, όπου άπαντες ευελπιστούν για το θετικό αποτέλεσμα. Άπαντες με υπερηφάνεια, προσμένουν ακόμη μια σελίδα ευρωπαική στην τεράστια ιστορία του θεού.

Comments
To Top