ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

230 μέρες είναι πάρα πολλές!

Η ομάδα μας αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας στο θεσμό του πρωταθλήματος εδώ και 8 περίπου μήνες! Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ ήταν η έκτη διαδοχική που δεν καταφέραμε να κερδίσουμεμετρώντας από την περσινή περίοδο 2 ήττες και τέσσερεις ισοπαλίες!

Τελευταία νίκη του Απόλλωνα μακριά από τη Λεμεσό, είναι αυτή εις βάρος της Ομόνοιας στις 4 Απριλίου 2017, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής των πλέι οφ, όταν σε εκείνο των κεκλεισμένων των θυρών αγώνα επικρατήσαμε με 2-0.

Έκτοτε και εδώ και 230 μέρες η ομάδα μας παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη! Αν θα πρέπει να θυμηθούμε πότε ο Απόλλωνας πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη έχοντας στο πλευρό του τους οπαδούς του τότε θα πρέπει να πάμε ακόμη πιο πίσω συγκεκριμένα στις 28 Ιανουαρίου 2017 όταν κερδίσαμε την Αναγέννηση Δερύνειας με 1-0 πριν 10 περίπου μήνες!

Θα πρέπει φυσικά να πούμε ότι τα 5 από τα 6 παιγνίδια που απέχουμε από εκτός έδρας νίκη, πλην του φετινού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ήταν εκτός έδρας αγώνες ντέρμπι, δύο φορές με Ανόρθωση, δύο με ΑΕΚ και μια με ΑΠΟΕΛ!

Νίκη εδώ και τώρα λοιπόν γιατί 230 μέρες είναι πάρα πολλές!

Comments
To Top