ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Όταν ο «μάγος» για πρώτη και τελευταία φορά αγωνίστηκε στο Τσίρειο κόντρα στον Απόλλωνα!(video)

Σαν σήμερα στις 8 Νοεμβρίου,2003  πριν ακριβώς 14 χρόνια ο Απόλλωνας, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της περιόδου 2003/04, όντας πρωτοπόρος στην βαθμολογία με 24 βαθμούς αντιμετώπισε στο Τσίρειο την Πάφο!

Η δυτική σχεδόν κατάμεστη, και ο λόγος προφανής και δεν έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι. Στον αγώνα αυτό,ο «μάγος», ο αξεπέραστος Μιλέγκο Σπόλιαριτς για πρώτη αλλά συνάμα τελευταία φορά θα τεθεί κόντρα στην μεγάλη του αγάπη τον Απόλλωνα του οποίου οι τρελές εμπνεύσεις και τα απίστευτα γκολ του τρέλαναν την δυτική   για 11 συναπτά έτη!

Ντυμένος στα ίδια χρώματα, τα μπλε, αλλά της ομάδας της Πάφου αυτή την φορά, και φορώντας το αγαπημένο του νούμερο 8, επί δύο, το 88, πριν την έναρξη του αγώνα τιμάται από τους οργανωμένους της ομάδας μας και ο ίδιος φανερά συγκινημένος χαιρετά την Δυτική με την ιαχή «έκανες το γήπεδο μπουρδέλο ρε Μιλέγκο» να δονεί την ατμόσφαιρα για τελευταία φορά.

Ο Μιλέγκο, φανερά επηρεασμένος συναισθηματικά, είναι σκιά του εαυτού του, και ο προπονητής του τον αντικαθιστά 10 λεπτά μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου με όλο το γήπεδο να σηκώνεται όρθιο για να τον χειροκροτήσει!

Για την ιστορία, η ομάδα μας με γκολ του Λάζαρου Iακώβου στο 48’ και Ούκας Σόσιν στο 51’ κερδίζει με 2-0 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας !

 

Comments
To Top