ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Θρύλος από ατσάλι και άλλη μια ιστορική ισοπαλία για την ομάδα μας στα ευρωπαϊκά σαλόνια! Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Ο ρέκορντμαν ευρωπαϊκών συμμετοχών δεν μπορούσε παρά να συνδυάσει με καλή εμφάνιση αυτό το ρεκόρ. Δέχτηκε γκολ μόνο από την άσπρη βούλα, ενώ είχε και δύο επεμβάσεις που κράτησαν το σκορ στο 0-1.

Ζοάο Πέδρο: Στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα και τα πήγε καλά.Στο δεύτερο ήταν ο γνωστός Πέδρο που έδινε βοήθειες επιθετικά, χωρίς να παραμελήσει τα καθήκοντα του στην άμυνα. Από δική του ασίστ και το γκολ.

Γιώργος Βασιλείου: Είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Ίλισιτς,όμως ανταποκρίθηκε πλήρως αφού όχι μόνο τον περιόρισε αμυντικά αλλά τον ανάγκασε να τρέξει και αυτός να τον μαρκάρει αφού και ο Βασιλείου είχε αρκετές επιθετικές προσπάθειες.

Έκτορ Γιούστε: Εκπληκτικό παιχνίδι για τον Ισπανό. Το καλύτερο του από τότε που ήρθε στην ομάδα.Κέρδισε όλες τις μάχες στην άμυνα,ελευθέρωνε την ομάδα όταν κέρδιζε την μπάλα και ξεκινούσε το παιχνίδι από πίσω.Ο πολυτιμότερος στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άλεφ ντο Σάντος: Χρειάστηκε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί αλλά κατέγραψε πολύ καλό βαθμό.Δεν άφησε τον αντίπαλο να μπει περιοχή και συνεργάστηκε πολύ καλά με τον Γιούστε. Παρατραβηγμένο το πέναλτι που δίνεται,ίσως και να μην ήταν.

Εστεπάν Σακέτι: Απίστευτο παιχνίδι από τον Αργεντινό.Έκλεισε όλες τις τρύπες και μάρκαρε παντού,κερδίζοντας μπάλες.Βοήθησε και οργανωτικά.

Άλαν Σόουζα: Προσπάθησε να πάρει την μπάλα και να οργανώσει παιχνίδι,αλλά ο αντίπαλος πίεζε σωστά. Αμυντικά προσπάθησε να κλείσει σε χώρους και βοήθησε στην ανασταλτική λειτουργία ωστόσο στο δημιουργικό κομμάτι δεν πρόσφερε. Χρειάζεται ακόμη χρόνο για να μπει στο πετσί της ομάδας.

Άλεξ ντα Σίλβα: Στο πρώτο ημίχρονο δεν πήρε μπάλα και περιορίστηκε σε δύο σουτ και στο να πιέζει την δεύτερη πάσα.Στο δεύτερο ανέβηκε κατακόρυφα,μοίρασε παιχνίδι και βοήθησε στο να δημιουργηθούν προυποθέσεις για γκολ.

Φώτης Παπουλής: Επιθετικά δεν φάνηκε πολύ αφού δεν βρήκε χώρους.Βοήθησε όμως πολύ στο αμυντικό κομμάτι αφού έκλεισε πολύ καλά τον χώρο ευθύνης του.Χρειάζεται ακόμη λίγα λεπτά συμμετοχής για να βρει ρυθμό.

Αντριάν Σαρδινέρο: Τα πήγε πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι,αφού βοήθησε πολύ στον περιορισμό των κενών χώρων.Επιθετικά δεν φάνηκε όμως αφού ολόκληρη ομάδα δεν κράτησε μπάλα.

Εμίλιο Ζελάγια: Στο πρώτο ημίχρονο δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου και ήταν απελπιστικά μόνος.Στο δεύτερο που ανέβηκε πιο ψηλά η ομάδα μπήκε στο παιχνίδι και βοήθησε με αποκορύφωμα το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό.

Αντόνιο Γιάκολις: Μπήκε στο 60′ και έδωσε σβελτάδα στις επιθετικές προσπάθειες.Δημιούργησε ρήγματα στα πλάγια και έφτιαξε φάσεις με τις πλαγιοκοπήσεις του.Έχασε μια απίστευτη ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ.Πολύ καλός για άλλο ένα παιχνίδι αφού την ταχύτητα και την τεχνική του σπάνια την συναντάς.

Αντρέ Σκέμπρι: Πέρασε και αυτός σαν αλλαγή στο άλλο άκρο και κράτησε μπάλα και απελευθερωνόταν εύκολα από τον αντίπαλο του δημιουργώντας χώρους.Βοήθησε πολύ στην απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Άντον Μάγκλιτσα: Μπήκε για 15 λεπτά και με την επιθετικότητα και την μαχητικότητα που τον διακρίνει κέρδισε χαμένες μπαλιές,κέρδισε προσωπικές μονομαχίες, πιέζοντας τους αντιπάλους για το λάθος. Πολύτιμη η βοήθεια του.

Προπονητής: Παρέταξε την ομάδα με το 4-2-3-1.Κάλυψε την απουσία στο κέντρο της άμυνας με τον Άλεφ και έδωσε φανέλα βασικού στον Σόουζα.Στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να καλύψει τους χώρους και να περιορίσει την δημιουργικότητα του αντιπάλου πράγμα που κατάφερε αφού οι αλληλοβοήθειες και οι αλληλοκαλύψεις ήταν σχεδόν τέλειες.Η ομάδα δέχτηκε το γκολ από αυστηρό πέναλτι.Στο δεύτερο ημίχρονο επέλεξε να αλλάξει τα δύο εξτρέμ του και να ανεβάσει την ομάδα ψηλά,κρατώντας μπάλα και φτιάχνοντας παιχνίδι.Η κατοχή ήρθε,δημιουργήθηκε η αίσθηση πως το γκολ θα έρθει αλλά δεν βρέθηκαν φάσεις.Στο τελευταίο τέταρτο επιστράτευσε δεύτερο επιθετικό και βρέθηκαν χώροι στην αντίπαλη άμυνα με αποτέλεσμα το γκολ στο τελευταίο λεπτό.Πολύ καλό κοουτσάρισμα.

Comments
To Top