ΑΝΤΡΕΣ

Συνέχεια στις νίκες

Με ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς συνέχεια στην επανάληψη η ομάδα μας πήρε τη νίκη στον σημερινό(29/10) αγώνα κόντρα στη Δόξα με 4-2.

Με γκολ ξεκίνησε η ομάδα μας τον αγώνα αφού με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στο 5΄ ο Μαρτίνεζ έστειλε τη μπάλα να «αναπαυτεί» στα δίκτυα του αντιπάλου! Η πίεση που ασκήθηκε από τους ποδοσφαιριστές μας από την έναρξη του αγώνα έφερε το γρήγορο γκολ. Το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα κύλησε με την ομάδα μας να έχει το υπέρ της σκορ και να προσπαθεί να πετύχει και δεύτερο γκολ, ενώ ο αντίπαλος έχασε μοναδική ευκαιρία στο 21΄για την ισοφάριση!

Μοναδική ευκαιρία για την ομάδα μας στο 23΄όταν μετά από σέντρα φάουλ του Πέδρο, ο Μαγκλίτσα έκανε την κεφαλιά πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας ήρθε στο 27΄όταν στην επαναφορά από κτύπημα πέναλτι του Μαγκλίτσα, ο ίδιος έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Μετά από ένα γρήγορο σλάλομ του Γιάκολις από δεξιά στο 34΄και ασίστ, ο Σκέμπρι έκανε με συνοπτικές διαδικασίες το 3-0 για την ομάδα μας.

Μεγάλη ευκαιρία στο 38΄για την ομάδα μας με τη μπάλα να μην θέλει τον Μαγκλίτσα αφού το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι! Στο 40΄ νέα κλασσική ευκαιρία με τον Σκέμπρι όταν πλάσαρε τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω. Στο 42΄δεύτερο πέναλτι για την ομάδα μας και αποβολή του αντίπαλου τερματοφύλακα, όταν ανέτρεψε τον Γιάκολις. Πέδρο στην εκτέλεση του πέναλτι και 4-0 στο 44΄, με εξωπραγματική εμφάνιση της ομάδας μας στα 45΄λεπτά του ημιχρόνου!

Με αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας το Β΄ ημίχρονο αφού μετά από πολύ καιρό λόγω τραυματισμού ο Αγγελή επανήλθε στους αγωνιστικούς χώρους, παίρνοντας τη θέση του Άλεφ, ενώ ο Άλαν πήρε τη θέση του Πέδρο. Με τον ίδιο ρυθμό επανήλθε η ομάδα μας στην επανάληψη, παίζοντας με τρεις πίσω και πιέζοντας στην επίθεση και για άλλα τέρματα, χάνοντας τρεις ευκαιρίες στο ξεκίνημα. Σε μια αντεπίθεση του αντιπάλου στο 60΄ και αφού η άμυνα μας ήταν σε ανισορροπία δεχθήκαμε τη μείωση του σκορ.

Στο 69΄ο αντίπαλος μείωσε περαιτέρω το σκορ σε 4-2, ενώ οι ποδοσφαιριστές μας αδικαιολόγητα έριξαν τελείως τον ρυθμό του αγώνα. Στο 71΄έγινε η τρίτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Χατζηβασίλη να παίρνει τη θέση του Γιούστε. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας έκανε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με τη φανέλα της ομάδας μας.

Καμία σχέση δεν είχε το πρώτο ημίχρονο με την επανάληψη του αγώνα αφού οι ποδοσφαιριστές μας δεν είχαν καθαρό μυαλό και έκαναν εύκολα το λάθος που μπορούσε να κοστίσει. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε τελικά με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη, αλλά χωρίς να έχει συνέχεια στον εκπληκτικό ρυθμό του πρώτου ημιχρόνου, αφού χαλάρωσε αδικαιολόγητα και σε κάποιες περιπτώσεις κινδύνευσε να δεχθεί κι άλλα τέρματα.

Χορηγός αγώνα:

 

Comments
To Top