ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Από πλευράς στατιστικής κόντρα στην Δόξα εντός έδρας!

Η μεγαλύτερη εντός έδρας νίκη του Απόλλωνα επί της Δόξας σημειώθηκε την 25η αγωνιστική της περιόδου 2003/04 με σκορ 5-1.

Τα περισσότερα γκολ που έχουν επιτευχθεί σε ένα αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στη Λεμεσό ήταν στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της περιόδου 1998/99 όταν η ομάδα μας συνέτριψε τη Δόξα με 5-2 με γκολ του Φλορίν Κιρστέα (2), Άντρου Παναγιώτου, Κώστα Κωνσταντίνου και Φίλιππου Φιλίππου.

Ο ποδοσφαιριστής που είχε την καλύτερη παράδοση σε εντός έδρας αγώνες κόντρα στην Δόξα ήταν ο Σαγκόι ο οποίος πέτυχε συνολικά 4 γκολ, τα περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, ενώ ο Ούκας Σόσιν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής μας που έχει καταφέρει να πετύχει χατ-τρικ σε εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Δόξα την περίοδο 2003/04 στην νίκη μας με 5-1.

Το 1ο  γκολ του Απόλλωνα επί της Δόξας εντός έδρας σημείωσε ο Φίλιππος Φιλίππου στις 31 Οκτωβρίου, 1998 στην πρώτη μας νίκη  επί της Δόξας με 2-1.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα που σκόραρε σε 2 συνεχόμενα εντός έδρας παιγνίδια κόντρα στη Δόξα είναι ο Φώτης Παπουλής ενώ ο τελευταίος γηγενής ποδοσφαιριστής μας που σκόραρε κόντρα στην Δόξα εντός έδρας είναι ο Στέλιος Οκκαρίδης  στις 5 Ιανουαρίου, 2008 σε ένα αγώνα ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2!

Το σκορ που έχει παρουσιαστεί πιο πολλές φορές μεταξύ Απόλλωνα-Δόξα είναι το 2-1, τρεις φορές.

 

 

 

 

Comments
To Top