ΑΝΤΡΕΣ

«Αναμένουμε τον ορισμό από την εκτελεστική επιτροπή»

Δηλώσεις έκανε σήμερα(26/10) στο ραδιόφωνο του Άστρα, ο εκ των αντιπρόεδρων της εταιρείας της ομάδας μας Φάνος Κιννής, σχετικά με τον χθεσινό αναβληθέντα αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

«Και οι δύο ομάδες έχουμε πολλές υποχρεώσεις. Θα περιμένουμε να αποφασίσει η Εκτελεστική της ΚΟΠ πότε θα γίνει το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν μπορούσε να παιχτεί ο αγώνας. Ήταν όμως στην ευχέρεια του διαιτητή, να δώσει λίγο περισσότερο χρόνο. Μετά την ανακοίνωση της αναβολής σταμάτησε η βροχή. Ίσως μπορούσαμε να περιμέναμε μια ώρα.

Ο διαιτητής ακολούθησε τις διαδικασίες που προβλέπονται, έκανε τους δύο καθιερωμένους ελέγχους και αποφάνθηκε ότι δεν μπορούσε να γίνει. Το παιχνίδι μπορεί να πάει τέλος Ιανουαρίου ή και Φεβρουάριο, όταν θα έχουμε πολλά παιχνίδια μαζεμένα.

Δυστυχώς ήταν πολύ δυνατή η βροχή και ο χρόνος που χρειαζόταν δεν μπορούσε να δοθεί. Το γήπεδο μετά που θα σταματούσαν οι βροχές χρειαζόταν 15 λεπτά για να απορροφήσει το νερό και στην συνέχεια θα έμπαιναν τα μηχανήματα. Μπορεί το ΑΠΟΕΛ να είχε πολλές απουσίες, αλλά δεν ξέρουμε πώς θα είναι όταν παίξουμε τελικά. Αλλά δεν ξέρουμε ούτε το αποτέλεσμα, μπορεί να κερδίζαμε μπορεί και να χάναμε. Έπρεπε να δούμε την σωματική ακεραιότητα των παικτών.

Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία με την ομοσπονδία. Το καταστατικό λέει ότι η εκτελεστική θα πρέπει να καθίσει και να αποφασίσει το πότε θα οριστεί ο αγώνας»

 

 

Comments
To Top