ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Καλύτεροι είμαστε, ας το κάνουμε πράξη!

Ο Απόλλωνας έκανε αυτό που έπρεπε με τον Άρη, κερδίζοντας τον μ’ ένα φανταστικό μακρινό κεραυνό του Άλεξ Ντα Σίλβα. Ωστόσο, το στενό σκορ μαρτυρεί κάτι το οποίο θα πρέπει να προσεχθεί στο σημερινό ματς (25/10) κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Οι ποδοσφαιριστές μας, παρόλο που μπήκαν ορεξάτοι, δημιουργώντας πάμπολλες ευκαιρίες, πριν και μετά το 67′ λεπτό, εντούτοις δεν κατόρθωσαν να μετουσιώσουν καμία από αυτές σε τέρμα. Ναι μεν βρέθηκε κι ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε μεγάλη μέρα αλλά πέραν τούτου η ομάδα υστέρησε στην τελική προσπάθεια.

Εν αντιθέσει με τον συμπολίτη Άρη, οι Λευκωσιάτες δεν θα αρκεστούν σε ρόλο παθητικό, οπότε οι πιθανότητες επίτευξης γκολ μοιραία περιορίζονται. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα, προκειμένου να φύγει νικήτρια για ακόμη μια φορά από το ΓΣΠ, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο έπειτα από το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας, και γενικότερα με τις διαδοχικές προβληματικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Ας μην αφεθεί η ευκαιρία να κρατηθούμε στα ψηλά, δίνοντας τους ταυτόχρονα μια γερή σφαλιάρα, ικανή να τους κλονίσει περισσότερο.

Καλύτεροι είμαστε, ας το κάνουμε πράξη.

Comments
To Top