ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ αντιμετωπίζει αύριο (25/10) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ρόλαντ Σαλάι: Ο νεαρός Ούγγρος αγωνίζεται σαν δεκάρι,σαν δεύτερος επιθετικός αλλά και στα πλάγια.Έχει συχνή επαφή με το γκολ και καλές τοποθετήσεις στην περιοχή.Πρέπει να προσεχθεί λόγω και της ρέντας που έχει αφού σκόραρε σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Γκάγιας Ζαχίντ: Μέχρι τώρα αγωνίστηκε στα άκρα αλλά αγωνίζεται και σαν δεκάρι λόγω της τεχνικής του κατάρτισης.Διαθέτει καλή κάθετη πάσα και κοφτή ντρίπλα που τον βοηθά ή να αποφεύγει αντιπάλους ή να κερδίζει εύκολα φάουλ.

Στάθης Αλωνεύτης: Ο Κύπριος αριστερός εξτρέμ είναι από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του πρωυαθλήματος.Μετρ του ένας εναντίον ενός θα πρέπει να ντουμπλάρεται για να μην δημιουργεί ρήγματα.Έχει καλό αριστερό πόδι και πολλές από τις επιθέσεις του αντιπάλου θα εκδηλώνονται από την πλευρά του.

Γενικά: Ο αντίπαλος χρειάζεται την νίκη και θεωρώ πως θα την ζητήσει.Το δυνατό σημείο του θεωρώ πως είναι στα φτερά αλλά και στην ικανότητα αυτών των ποδοσφαιριστών,πίσω από τον επιθετικό να εναλλάσονται θέσεις.

Αδύνατο σημείο βλέπω την αμυντική τους γραμμή,τόσο στον άξονα,όσο και στα πλάγια.Θεωρώ πως δύσκολα μπορούν να αντιμετωπίσουν γρήγορους πλάγιους οι αντίστοιχοι αμυντικοί τους.

Αν και ο αντίπαλος θα ψάξει την νίκη,είναι φανερό πως αν οδηγήσουμε τον αγώνα σε τέμπο και ενέργεια δύσκολα θα μπορέσουν να ανταποκριθούν.Ίσως να φανώ υπερφύαλος,ακόμα και υπερόπτης όμως ο αυριανός αγώνας δεν πρέπει να σταματήσει στο γκολ,αφού τότε θα μπορεί να καθοριστεί και από την τύχη και γενικά από άλλους παράγοντες.

Comments
To Top