ΑΝΤΡΕΣ

«Πρωτευουσιάνοι ερχόμαστε…»

Πραγματοποιήθηκε χθες στον Κεντρικό η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. με κυρίως θέμα την Ταυτοποίηση. Το θέμα θεωρείται λήξαν (προς το παρόν) μετά και την επίσημη τοποθέτηση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα η οποία άδειασε κυριολεκτικά τον υπουργό και την αστυνομία, δικαιώνοντας παράλληλα όσα φωνάζουμε και γράφουμε τόσα χρόνια.

Με πανιά και συνθήματα κατά του υπουργού και της “Κάρτας Φιλάθλου” συνεχίστηκαν χθες στο Τσίρειο οι αντιδράσεις της ΘΥΡΑ ΕΝΑ, η οποία πρωτοπόρος σε αυτόν τον αγώνα για πάνω από μια δεκαετία συνεχίζει μέχρι και σήμερα να αντιστέκεται χωρίς την παραμικρή υποχώρηση!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε όλα τα αλάνια που έμειναν δυνατοί και συσπειρωμένοι για τόσα χρόνια.

Από σήμερα ξεκινάμε δυναμικά τις προετοιμασίες για την εκδρομή στο εξοχικό με τους πελάτες. Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από τον διασυρμό σε όλα τα επίπεδα των φλώρων που θυμήθηκαν ξαφνικά ότι παίζουν το παιχνίδι της χρονιάς. Όπως όλοι αυτοί οι τιποτένιοι που προσπαθούν να πάρουν αξία κερδίζοντας τον ΘΡΥΛΟ έτσι και οι κομπλεξικοί, φαποεισπράκτορες ξεκίνησαν να βάζουν πίεση προς τον μανιταρά για να “κάμει τα δικά του” μπας και τα καταφέρουν αυτήν την φορά. Απλά συνεχίστε να τους ξεφτιλίζετε!

Τελικά πόσο πονάει όταν ο ΘΡΥΛΟΣ γ@@@@@;

Μ@@@@@ ερχόμαστε. .

Comments
To Top