ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας κόντρα στην Αταλάντα αφού η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Ο Πορτογάλος που είχε σωρεία επεμβάσεων και κράτησε την ομάδα μέσα στο παιχνίδι.Στο μοναδικό του λάθος έρχεται το δεύτερο γκολ, πράγμα όμως που δεν ακυρώνει την συνολική του εμφάνιση.

Ζοάο Πέδρο: Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό και ο αντίπαλος έβγαζε φάσεις από την πλευρά του.Στο δεύτερο ανέβηκε,βοήθησε και επιθετικά.

Ζάντερ Σαντάνα: Ανεβοκατέβαινε όλη την πλευρά και έφτανε εύκολα στην περιοχή του αντιπάλου.Είχε όμως επιπόλαιες τελικές και πρέπει να γίνει πιο ουσιαστικός παρά θεαματικός. Λανθασμένη εκτίμηση στο τρίτο γκολ μπορούσε να διώξει και να αποσοβήσει τον κίνδυνο!

Έκτορ Γιούστε: Δύσκολα μπορούσε να σταματήσει τους αντίπαλους επιθετικούς αφού έβγαιναν πολλοί από τον άξονα.Είχε και καλές τοποθετήσεις και τους σταμάτησε άλλες τόσες φορές.

Αντρέι Πιτιάν: Ντεμπούτο και στην Ευρώπη για τον Ρουμάνο.Πάλεψε αλλά όπως αναφέραμε το έργο του ήταν δύσκολο.Έδειξε πως θα βοηθήσει στο πρωτάθλημα και πως διαθέτει ποιότητα.

Άλεφ ντο Σάντος: Πολύ καλός,προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα και να σπάσει τον ρυθμό των αντιπάλων.Ήταν από τους λίγους που φάνηκαν στο πρώτο ημίχρονο και συνέχισε το ίδιο καλά και στο δεύτερο.

Εστεπάν Σακέτι: Αν ήταν παιχνίδι για κυπριακό πρωτάθλημα με τόσο τρέξιμο σίγουρα δεν θα του φευγε τίποτα.Με τέτοια ομάδα όμως και με τέτοια λειτουργία δύσκολα έκλεβε μπάλες.Φιλότιμος όμως και εγωιστής δεν τα παράτησε ποτέ.

Άλαν Σόουζα: Δεν φάνηκε ο Βραζιλιάνος που προσπάθησε να μοιράσει παιχνίδι αλλά έκανε πολλά λάθη.Δεν έχει ρυθμό και φάνηκε,όπως φάνηκε πως ξέρει μπάλα και μπορεί να βοηθήσει πολύ στο κυπριακό πρωτάθλημα ειδικά όταν δεν χρειάζονται 2 κοφτες.

Αντρέ Σκέμπρι: Δεν μπήκε στο παιχνίδι σχεδόν καθόλου.Δύσκολα κέρδιζε μάχες και δύσκολα κρατούσε μπάλα.Κι όμως σαν αλεπού στο κουτί την πρώτη φάση που βρήκε την έκανε γκολ.

Αντόνιο Γιάκολις: Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια για τον Κροάτη που δεν μπήκε στο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο αφού ανέβηκε ο Πέδρο ανέβηκε και ο ίδιος και τελικά έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα,να βγάζει ασίστ από πλαγιοκόπηση.

Άντον Μάγκλιτσα: Τροφοδοτήθηκε ελάχιστα και δεν φάνηκε γιατί ήταν καλά κλεισμένος.Προσπάθησε στις φάσεις που πήρε να κατεβάσει μπάλα και να σπάσει ρυθμό αλλά ήταν μόνος.

Αλεξ ντα Σίλβα: Μπήκε σαν αλλαγή και βοήθησε στο κράτημα της μπάλας.Έδειξε πως όταν παίζει απλά βοηθά την ομάδα να παίξει γρήγορα και να πιάνει ανοργάνωτο τον αντίπαλο όπως στην φάση του γκολ.Έκανε καλό μισάωρο.

Εμίλιο Ζελάγια: Αντικατέστησε τον Μάγκλιτσα και ανταποκρίθηκε πιο πολύ στον ρόλο που ήθελε να έχει ο σέντερ φορ σήμερα μέσα στο γήπεδο.Κατέβασε μπάλες,έσπασε ρυθμό κρατώντας την μπάλα και παίζοντας πλάτη.Καλή εμφάνιση στο μισάωρο που αγωνίστηκε.

Αντριάν Σαρδινέρο: Δεν μπορεί να κριθεί.

Προπονητής: Παρουσίασε ενδεκάδα Έβερτον πλην Βασιλείου με Ζάντερ.Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσαμε να ακολουθήσουμε ρυθμό και το σκορ ήταν κολακευτικό.Όποια προυπόθεση για ευκαιρία μας παρουσιάστηκε ήταν από ατομικές ενέργειες του Ζάντερ,που δεν είχαν όμως ευτυχή κατάληξη αφού ο ίδιος έκανε λανθασμένες επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο και για ένα δεκάλεπτο μετά τις δύο αλλαγές η ομάδα ισορρόπησε και σε μια αντεπίθεση σκόραρε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Δυστυχώς όμως οι αντίπαλοι δεν τα έχασαν και συνέχισαν το παιχνίδι τους και πέτυχαν 2 γκολ. Δύσκολο παιχνίδι που δεν μας έδωσε ο αντίπαλος περιθώρια.Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής όμως το γενικό μου συμπέρασμα είναι πως η ομάδα πρέπει να γίνει πιο  απλή και πιο σοβαρή έξω από το τέρμα στην τελική πάσα.

Comments
To Top