ΑΝΤΡΕΣ

«Ήμασταν βέβαιοι πως το «μέτρο» θα αποδειχτεί ακόμη μια πατάτα ολκής»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ μας όπου αναφέρετε κυριώς για το «μέτρο» που κάποιοι στερούν απο τον κόσμο να βρίσκεται στο γήπεδο!

Αναλυτικά:

Αλάνια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ, περήφανα παιδιά της ΘΥΡΑ ΕΝΑ,

Ακόμη ένα παιχνίδι που με βαριά καρδιά μείναμε έξω και μακριά από το πέταλο. Αναγκασμένοι να βλέπουμε τον ΘΡΥΛΟ μας από την τηλεόραση, ομολογούμε πως είναι πραγματικό βασανιστήριο για κάθε οπαδό. Αυτό ωστόσο που πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους είναι η απουσία της μεγάλης μάζας των ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Κανένας δεν χαίρεται όταν βλέπει άδειες κερκίδες, ελπίζουμε τουλάχιστον να αφυπνίζεται όταν τελικά συνειδητοποιεί πώς δεν λείπουν απλά οι «κακοί» Συνδεσμίτες.

Ήμασταν βέβαιοι πως το «μέτρο» θα αποδειχτεί ακόμη μια πατάτα ολκής και πως θα εκτεθούν για ακόμη μια φορά μόνοι τους όσοι προσπαθούν να μας το πλασάρουν ως την δήθεν σωτηρία του Κυπριακού ποδοσφαίρου από τους «κακούς οπαδούς».

Το κάθε λογής υπόδουλο, πΙΩΝΑκι κρύβεται κάτω από την φούστα του αφεντικού του, ο οποιος με την σειρά του αναλαμβάνει να τους μπάσει στο γήπεδο χωρίς να εφαρμοστεί το «μέτρο». Αυτό καταφέρατε κύριοι και τίποτα άλλο.

Είδαμε βροχή από αντικείμενα να πέφτουν στον αγωνιστικό χώρο. Είδαμε αντικείμενα να πέφτουν στο κεφάλι του διαιτητή. Αυτό που δεν είδαμε πουθενά είναι την χρησιμότητα του «μέτρου» σας.

Απλά, εύλογα εμείς απορούμε. Εαν η ΘΥΡΑ ΕΝΑ ερχόταν στο γήπεδο, θα γινόταν κανονική ταυτοποίηση σε εμάς; Εαν όλα αυτά τα αντικείμενα έπεφταν από το δικό μας πέταλο, θα φεύγαμε όλοι από το γήπεδο ελεύθεροι; Το παρελθόν και τα αμέτρητα παραδείγματα μας επιτρέπουν να είμαστε δικαιολογημένα καχύποπτοι!

Εμείς το δηλώνουμε ευθέως, περήφανα και με καθαρή συνείδηση. Δεν είμαστε πουτανάκια κανενός, δεν είμαστε υπόδουλοι σε κανένα ούτε προστατευόμενοι από κανένα. Με βάση τις εμπειρίες μας, με βάση τον πόλεμο που δεχόμαστε διαχρονικά ως οπαδικό σύνολο από τις αρχές, με προτεραιότητα την προστασία των ίδιων των μελών μας, μελετάμε και μετράμε τις κινήσεις μας. Αναγνωρίζουμε πως το «μέτρο» αυτό αποτελεί αρχή μιας αλυσιδωτής εφαρμογής νέων μέτρων, τα οποία θα προστίθενται στην εξίσωση ένα, ένα εφόσον εξοικειωθεί η μάζα με το προηγούμενο. Από μόνο του έτσι κι αλλιώς εκτός από παράλογο και παράνομο, είναι και ανούσιο.

Το παιχνίδι με τις κλαμένες μαθήτρι€ς ανήκει στο παρελθόν, αφήνουμε και τα υπόλοιπα για λίγο στην άκρη και αφοσιωνόμαστε εξολοκλήρου στο ταξίδι για την Ιταλία. Οι εκδρομές ξεκίνησαν και τα αλάνια ταξιδεύουν ξανά με την ίδια τρέλα και διάθεση όπως κάθε φορά.

Η αποστολή αποτελεί για όλους μας μιά τεράστια πρόκληση. Προετοιμαζόμαστε όλοι κατάλληλα έτσι ώστε να ξεπεράσουμε ακόμη μια φορά τους εαυτούς μας, καταθέτοντας ψυχή και λαρύγγια στο πέταλο. Ασταμάτητα, ακούραστα, τραγουδάμε δυνατά, τραγουδάμε περήφανα! Ενωμένοι μια γροθιά, με μαγκιά και τσαμπουκά. Πάμε να δείξουμε ξανά στην Ευρώπη τι πάει να πει ΑΠΟΛΛΩΝ, ΛΕΜΕΣΟΣ και ΘΥΡΑ ΕΝΑ!

Ο χρόνος μας πιέζει και οι εξελίξεις τρέχουν. Για τον λόγο αυτό ενημερώνουμε από τώρα πως την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου, θα στηθεί από το μεσημέρι στον Κεντρικό, ένα οικογενειακό σκηνικό με όλα τα απαραίτητα. Σκοπός είναι η ανταλαγή απόψεων σχετικά με τα θέματα που μας απασχολούν. Ακολούθως, στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση με τις αποφάσεις να λαμβάνονται επιτόπου. Η παρουσία όλων μας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική μιάς και όλοι μαζί καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις υψίστης σημασίας!

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ

Comments
To Top