ΑΝΤΡΕΣ

«Πως είδε τις προκλήσεις και δεν είδε το χτύπημα ο κ. Γιάγκου;»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος μας Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου. Αναφέρθηκε στον απόηχο του ντέρμπι με την Ανόρθωση και στο επερχόμενο παιχνίδι με την Αταλάντα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου:

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση:

«Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός της ισοπαλίας. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε ένα παιχνίδι ντέρμπι το οποίο γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο. Δεν εξελίχθηκαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Σίγουρα ο κόσμος έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Δεν αγωνιζόμασταν μόνοι μας. Σίγουρα υπάρχει στεναχώρια γιατί μπορούσαμε να πάρουμε το ντέρμπι. Η ισοπαλία είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για μας».

Για την αποβολή του Σιβού και τις δηλώσεις του Κυριάκου Γιάγκου:

«Έχουμε διαβάσει αρκετές τοποθετήσεις εκ μέρους της Ανόρθωσης και ειδικά από τον Κυριάκο Γιάγκου. Πως είδε τις προκλήσεις ο κ. Γιαγκου και δεν είδε το χτύπημα. Δεν πρέπει να έχουμε επιλεκτική μνήμη. Από τη στιγμή που είδε τις προκλήσεις θα είδε και το χτύπημα».

Τα παράπονα του Απόλλων για τη φιλοξενία της Ανόρθωσης:

«Έχουμε παράπονα από τη φιλοξενία της Ανόρθωσης και είναι κάτι που μας προβληματίζει για το παιχνίδι στη Λεμεσό. Δεν είναι σωστές τέτοιες συμπεριφορές για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ξεκαθαρίζουμε ότι ο Απόλλων δεν θα συμπεριφερθεί με ανάλογο τρόπο στο ματς του 2ου γύρου. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Απόλλων να συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο σε οποιαδήποτε ομάδα. Έχουν ιδιαίτερα παράπονα οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας που βρίσκονταν στο χώρο των επισήμων».

Για το παιχνίδι με την Αταλάντα:

«Σίγουρα είμαστε το μεγάλο αουτσάιντερ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχει πάρα πολλούς πρωτοκλασάτους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας. Ευχόμαστε να ανταποκριθούμε στους ψήλους ρυθμούς και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Για τον κόσμο που θα ταξιδέψει στην Ιταλία:

«Θα έχουμε στο πλευρό μας περίπου 1200 οπαδούς. »

Comments
To Top