ΑΝΤΡΕΣ

Σημείο συγκέντρωσης η Piazza Martiri!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Ιταλία για να παρακολουθήσουν τον αγώνα για την 3η αγωνιστική του 5ου Ομίλου του Γιουρόπα Λίγκ 2017-2018, με αντίπαλο την Αταλάντα, στο γήπεδο «Mapei» στην πόλη του Reggio Emilia την Πέμπτη (19/10, 21:05), ότι ο χώρος συγκέντρωσης  για τους οπαδούς μας στο κέντρο της πόλης είναι η Piazza Martiri 7.

Οι οπαδοί μας θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως χώρο στάθμευσης το σημείο Piazzale Romano, το οποίο βρίσκεται έξω από την βόρεια κερκίδα του γηπέδου «Mapei».

Στο ίδιο σημείο (Piazzale Romano) θα υπάρχει επίσης χώρος αναψυχής για τους φίλαθλους της ομάδας μας, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθευτούν φαγητό και ποτό (χωρίς αλκοόλ).

* Ο χώρος αναψυχής θα ανοίξει στης 16:00 την ημέρα του αγώνα.

Ο Δήμος της πόλης του Reggio Emilia θα παρέχει ΔΩΡΕΑΝ λεωφορεία για τους οπαδούς της ομάδας μας, από τους σταθμούς τρένου StazioneStorica και Stazione Alta Velocità προς το γήπεδο  «Mapei» , από της 14:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Επίσης θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία από το PiazzaleRomanoπρος την Piazza Martiri 7 (και αντίστροφα), τα οποία θα λειτουργούν σε συνεχόμενο ωράριο μέχρι την ώρα του αγώνα.

* Υπενθυμίζουμε στους οπαδούς μας πως στο εισιτήριο τους πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και η ταυτότητα τους, την οποία θα πρέπει να προσκομίσουν στις εισόδους του γηπέδου  «Mapei».

Γραφείο Τύπου

Απόλλωνα Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top