ΑΝΤΡΕΣ

«Έχουμε ευτυχώς φθάσει στο τέλος μιας πάρα πολύ δύσκολης προσπάθειας»

Η διακοπή ένεκα των Εθνικών ομάδων είναι πέρα για πέρα σημαντική για τον Απόλλων. Η ομάδα είχε ανάγκη για ξεκούραση. Φυσικά το αγωνιστικό δεν είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί τον Απόλλων τις τελευταίες μέρες. Στο πλαίσιο αυτό ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής, μίλησε για όλα τα θέματα στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Αναλυτικά:

Για το γηπεδικό: «Έχουμε ευτυχώς φθάσει στο τέλος μιας πάρα πολύ δύσκολης προσπάθειας. Έχει σπαταληθεί μπόλικος χρόνος και έχουμε φθάσει στο τέλος. Την ερχόμενη Πέμπτη θα αναγγελθούν οι προσφορές»

Για το τι κερδίζει ο Απόλλων με το γήπεδο: «Θεωρώ πως με την ολοκλήρωση του έργου πραγματικά όλα αλλάζουν στην ποδοσφαιρική ομάδα. Η δυναμική που αποκτούμε είναι πάρα πολύ μεγάλη με το που θα αγωνιζόμαστε στο γήπεδο μας»

Για τα σχέδια του γηπέδου: «Έχουνε πολλές αλλαγές σε σχέση με τα πρώτα σχέδια για το γήπεδο. Είναι προς το συμφέρων και των τριών ομάδων και θα μπορούν να γίνονται παιχνίδια εδώ μέχρι και στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το που θα βρίσκεται το γήπεδο: «Το γήπεδο θα είναι πολύ κοντά στο αθλητικό μας κέντρο»

Για τη χωρητικότητα: «Είχαν γίνει όλες οι μελέτες. Εκτός από τα Λεμεσιανά ντέρμπι θα υπάρχει χώρος σε όλα τα άλλα παιχνίδια και για τους οπαδούς μας. Οι 13 χιλιάδες είναι ιδανικός αριθμός»

Για τη διακοπή: «Είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας. Έχουμε πάρει πολύτιμες ανάσες. Ήταν δυο εβδομάδες που οι ποδοσφαιριστές τις είχαν ανάγκη»

Για τη δύσκολη συνέχεια: «Νομίζω πως το ρόστερ μας είναι πάρα πολύ καλά στελεχωμένο και έχει σχεδιαστεί για να μην έχουμε πρόβλημα στα παιχνίδια»

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο μόνος που ακόμη δεν ακολουθεί το κανονικό είναι ο Μακρίδης. Οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του προπονητή για να επιλέξει αυτούς που θέλει».

Για την απόφαση του εφετείου στο θέμα του Αυγουστή: «Απόλυτα σεβαστή. Εμείς κάναμε ότι μπορούσαμε από εκεί και πέρα σεβαστή η απόφαση. Δεν έχουμε δικαιωθεί δυστυχώς και θα πορευθούμε τα επόμενα δυο παιχνίδια χωρίς τον προπονητή μας και θα είμαστε πιο προσεκτικοί»

Για την περίπτωση του Παπουλή: «Είναι και ο Φώτης και εκτίει την τελευταία από τις δυο αγωνιστικές που του είχαν επιβληθεί»

Για το γεγονός πως δεν παίρνουν χρόνο οι Κύπριοι: «Σίγουρα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές που αγωνίζονταν πολλοί Κύπριοι στην ενδεκάδα, δεν έχουν πάρει οι Κύπριοι πολλές ευκαιρίες. Είμαστε όμως βέβαιοι πως με τον Αυγουστή θα πάρουν ευκαιρίες και θα βοηθήσουν»

Για τη μονοήμερη στην Ιταλία: «Στη δεύτερη πτήση δεν υπάρχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον και σήμερα θα περιμένουμε να δούμε αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι»

Comments
To Top