ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Κάνουμε επανεκκίνηση, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Πραγματοποιήθηκε  σήμερα (6/10) το πρωί η δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του τμήματος καλαθόσφαιρας που ως γνωστό επανήλθε στο Σωματείο.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Μαρίνος Ευσταθίου, τόνισε ότι ουδέποτε έγιναν σκέψεις για να υποβαθμιστεί το τμήμα της καλαθόσφαιρας και συνέχισε λέγοντας: “Ήταν, είναι και θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Απόλλωνα το καλαθοσφαιρικό τμήμα. Στόχος για τη νέα σεζόν να κάνουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη για το τμήμα τα προηγούμενα χρόνια. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια που αποτελείται από μία ομάδα Απολλωνιστών και τους ευχαριστούμε”

Εκ μέρους του καλαθοσφαιρικού τμήματος ο Ανδρόνικος Ανδρονίκου υπογράμμισε ότι “Ο λόγος που είμαστε εδώ είναι για την αγάπη μας για την καλαθόσφαιρα. Θέλουμε να δούμε ξανά γεμάτες τις κερκίδες”

Ο προπονητής Λούκας Αντωνίου που έχει και το γενικό πρόσταγμα για το καλαθοσφαιρικό τμήμα ανέφερε ότι… “Δεν είμαστε μόνοι μας πίσω μας έχουμε ανθρώπους που μας βοηθούν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Θα ήταν κλειστό το τμήμα αν δεν υπήρχαν οι προηγούμενοι ανθρώποι που είχαν την ευθύνη. Γίνεται μια προσπάθεια από το μηδέν και το ίδιο ισχύει και για την ακαδημία. Θα είναι μειονέκτημα πως θα αγωνιζόμαστε με τρεις ξένους όμως θέλουμε να δουλέψουμε με περισσότερους Κύπριους. Παρά το μικρό μπάτζετ τα πάντα θέλουμε να λειτουργούν σε επαγγελματική βάση. Γίνεται μια επανεκκίνηση του καλαθοσφαιρικού τμήματος και θέλουμε να έρθει πίσω ο κόσμος. Υποσχόμαστε σκληρή δουλειά και να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια”

Όπως ανακοινώθηκε η τιμή στο κανονικό εισιτήριο διαρκείας θα είναι στα 25 ευρώ ενώ το VIP κοστίζει 100 ευρώ με δώρο μια φανέλα.

Comments
To Top