ΑΝΤΡΕΣ

«Συνεχίζουμε με ηρεμία, καθαρό μυαλό και τρομερή αυτοπεποίθηση»

Για όλα τα θέματα που αφορούν της ομάδα μας, μίλησε στον Super Sport FM104.0, o εκπρόσωπος Τύπου, Φανούριος Κωνσταντίνου.  

Για τη νίκη σε βάρος της Νέας Σαλαμίνας…  

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν διάθεση, πάθος, εξαιρετική εμφάνιση και έκαναν πιο εύκολο το έργο μας. Κρατάμε τους βαθμούς της νίκης, την εμφάνιση μας και προχωράμε».

Για το βάθος στο ρόστερ…  

«Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και σε ποιότητα και σε ποσότητα. Έχουμε μια ευκαιρία για να καθαρίσει το μυαλό όλων. Θα είναι ωφέλιμη και ευεργετική η διακοπή και θα δούμε χρονικά το κάθε παιχνίδι».

Για τον Ντα Σίλβα…

«Κανείς δεν υστέρησε. Τα εύσημα θα τα δώσουμε σε όλη την ομάδα. Αισθανόμαστε ομάδα. Συνεχίζουμε με ηρεμία, καθαρό μυαλό και τρομερή αυτοπεποίθηση. Διατηρούμε χαμηλούς τόνους και δεν υπάρχει ενθουσιασμός. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, δύσβατος και με πολλά εμπόδια».

Για την έφεση για την ποινή στον Σωφρόνη Αυγουστή…  

«Το χειρίζεται η διοίκηση. Δεν θα προβώ σε άλλη τοποθέτηση».

Για το ότι τον στήριξη ο Σύνδεσμος προπονητών…  

«Καθρέφτης είναι το γήπεδο και τα επιτεύγματα. Ο τρόπος έκφρασης συναισθημάτων του, ίσως να μην αρέσει σε κάποιους. Υπάρχουν πάμπολοι προπονητές που εκφράζουν τα συναισθήματα τους με αυτό τον τρόπο. Εμπιστευόμαστε τον κ. Αυγουστή όσο κανένα άλλον. Μας οδηγεί με μαεστρία και θα ξεπεράσουμε τον σκόπελο. Είμαστε αποφασισμένοι να το στηρίξουμε με κάθε κόστος».

 

Comments
To Top