ΑΝΤΡΕΣ

Pathin Import-Export Ltd: Αποκλειστική διανομή του Carabao Energy Drink στην Κύπρο και Ελλάδα

Ανατροπές στην εγχώρια αγορά διανομής ενεργειακών ποτών προκαλεί η ενίσχυση του χαρτοφυλακίου της Pathin Import-Export Ltd μέλος του Ομίλου Εταιρειών της ΚΡΟΝΟΣ, η οποία ξεκίνησε ήδη την διανομή και πώληση του νέου ενεργειακού ποτού Carabao! To Carabao Energy Drink, ως πιστός υποστηρικτής του αγωνιστικού πνεύματος και της ικανότητας μας να επιτυγχάνουμε εξαιρετικά επιτεύγματα, έχει άρρηκτα συνδεθεί με το ποδόσφαιρο, ως το άθλημα το οποίο αντιπροσωπεύει όλες τις αξίες του Carabao.

Συνδεδεμένο με έννοιες όπως η ομαδικότητα, η προσωπική προσπάθεια και η αξιοπρέπεια, το Carabao και το ποδόσφαιρο αποτελούν τέλειο συνδυασμό, το ένα ενισχύοντας τις αξίες του άλλου.Το Carabao Energy Drink δείχνει έμπρακτα την υποστήριξη του αυτή: ως κύριος υποστηρικτής της Chelsea F.C. και της Reading F.C. στο Ηνωμένο Βασίλειο και της Flamengo στη Βραζιλία. Είναι επίσης ο χορηγός τίτλου του English Football League Cup, γνωστό και ως Carabao Cup μέχρι και την περίοδο 2019-2020. Το Carabao ήταν επίσης για την περσινή περίοδο ο κύριος χορηγός του Απόλλωνα Λεμεσού που συνεχίζεται και για την νέα αγωνιστική περίοδο!

Η νέα στρατηγική συμφωνία έρχεται να προσθέσει το Carabao στα ήδη επιτυχημένα προϊόντα που διανέμει η Pathin Ltd,τα γνωστά κάρβουνα Πυρσός, τα χαρτιά και καθαριστικά Endless, τα Μπισκότα Gullon, τις τροφές για σκύλους και γάτους Monge-Simba,τις παιδικές σειρές συλλογής αυτοκόλλητων της Panini και όχι μόνο! Εκτός από το Carabao Original θα διατίθεται και σε Sugar Free και Green Apple όλα σε συσκευασία κουτί 330 ml.

Carabao λοιπόν σε 330ml για περισσότερη απόλαυση και ενέργεια!  Για οποιαδήποτε πληροφορία στη τηλεφωνική γραμμή Carabao 22 711150.

Comments
To Top