ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Δημιουργός στιγμών μεγάλων, στιγμών θρυλικών!

Κάποιοι άνθρωποι είναι γεννημένοι να ξεχωρίζουν στα δυσκολότερα. Ήπιες προσωπικότητες, με βροντερά ωστόσο αντανακλαστικά στα κρισιμότερα σημεία της ιστορίας των συλλόγων. Δημιουργοί στιγμών μεγάλων, στιγμών θρυλικών! Ένας από αυτούς είναι και ο τεράστιος Μπρούνο Βάλε.

Αλήθεια, τι μπορεί να ειπωθεί ή να γραφτεί πλέον για αυτόν τον αθλητή; Που δεν θα ‘ταν διόλου υπερβολή, να υποστήριζε κανείς πως πρόκειται για τον αναμορφωτή της σύγχρονης ιστορίας του Απόλλωνα. Το βράδυ της 22ης του Μάη 2013, με ‘κείνη την απόκρουση πέναλτι στην εκπνοή του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΛ αρχίνησαν όλα. Δεν είχε πει απλά όχι στον Βοού, αλλά ένα πελώριο ΝΑΙ στην αναγέννηση του Θρύλου σε επίπεδα που ουδείς φανταζόταν.

Έτσι και ψες (28/9) ο κυανόλευκος «κέρβερος» με μία επέμβαση εξωπραγματική στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, κατόρθωσε να κρατήσει τον ιστορικό βαθμό στο Λίβερπουλ. Αρνήθηκε να αποχωρήσει ηττημένος από το «Γκούντισον Παρκ» έπειτα από την παλικαρίσια εμφάνιση των συμποδοσφαιριστών του. Ο Μπρούνο Βάλε συνεχίζει να γράφει ιστορία, συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους. Ο Μπρούνο Βάλε ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ!

*Πιο κάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπληκτική αντίδραση του τερματοφύλακα μας, στην κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Κλάασεν:

Comments
To Top