ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Έβερτον!

Δεύτερη αγωνιστική για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με την Έβερτον!

 

Γουείν Ρούνι: Ο Άγγλος άσσος έφυγε από την Έβερτον σαν παιδί θαύμα και επέστρεψε για να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του. Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης ή και πίσω από τον επιθετικό. Με μια κίνηση του μπορεί να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού.

Γκίλφι Σίγκρουρτσον: Ο Ισλανδός αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή σαν επιτελικός μέσος. Έχει καλά κτυπήματα στις στατικές φάσεις. Σαν μέσος πατά πολύ συχνά περιοχή και σκοράρει εύκολα.

Λέιτον Μπέινς: Ο αρχηγός της Έβερτον που αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ είναι η ψυχή της ομάδας.Βρίσκεται πιο συχνά στην επίθεση και διαθέτει και φαρμακερό πόδι. Εκτελεί τα πέναλτι και πολλές στατικές.

Γενικά: Η Έβερτον είναι ομάδα έδρας. Αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και πολλές φορές θυμίζει βρετανική ομάδα από τα παλιά που πλαγιοκοπεί συνεχώς. Βέβαια υπάρχουν και οι ποδοσφαιριστές στην μεσαία γραμμή που έχουν την κάθετη για «πρόγευμα». Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα αφού ακόμη να εμπεδωθεί το παιχνίδι που προσπαθεί να περάσει στους ποδοσφαιριστές ο Ρ.Κούμαν. Δυνατό της σημείο είναι η μεσοεπιθετική της γραμμή που πλαισιώνεται από τα μπακ και δημιουργεί προβλήματα. Αδύνατο σημείο θεωρώ πως είναι τα πλάγια μπακ της, όχι λόγω ποιότητας αλλά από τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα τους.

 

Comments
To Top