ΑΝΤΡΕΣ

«Πάμε για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την ιστορία της ομάδας μας, αλλά και για την Κύπρο μας»

Σε σημερινές του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0 αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, όσο και στο επικείμενο με την Έβερτον στην Αγγλία.

Διαβάστε αναλυτικά τι είπε:

«Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε τις πολλές ευκαιρίες που κάναμε σε γκολ και αυτό μας λείπει. Γιατί, δεν καταφέρνουμε να καθαρίσουμε τα παιχνίδια και δίνουμε την ευκαιρία στον αντίπαλο. Γνωρίζαμε ότι η ΑΕΛ θα αντιδρούσε, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε αυτή την εικόνα.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν υπάρχει κανένα θέμα κούρασης. Απλά είναι ένα ζήτημα που δεν τελειώνουμε τα παιχνίδια. Είναι κάτι που θα δει ο προπονητής και θα προσπαθήσει να το διορθώσει. Μας στενοχωρεί που δεν τελειώσουμε τις ευκαιρίες, καθώς έχουμε και την εμπειρία και την ποιότητα. Όμως, δεν απογοητευόμαστε και έχουμε μεγάλη πίστη στην ομάδα και είμαστε βέβαιοι ότι θα κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».

Για το παιχνίδι με την Έβερτον: «Έχουμε μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Ένα παιχνίδι με διαφορετικούς ρυθμούς και με μεγάλη ένταση. Η Έβερτον είναι μία πολύ καλή ομάδα και μπορεί να μην ξεκίνησε καλά, αλλά είναι σταθερά κάθε χρόνο μέσα στην εξάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Είδαμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όταν πήγαμε να παίξουμε στην Σκωτία κόντρα στην Αμπερτίν, που είναι μία Βρετανική ομάδα. Όμως, δεν πάμε για τουρισμό. Πάμε για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την ιστορία της ομάδας μας, αλλά και για την Κύπρο μας».

Για τους Παπουλή και τον Αγγελή που ήταν στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ: «Ανεβάζουν ρυθμούς καθημερινά, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ο προπονητής θα θέλει να τους χρησιμοποιήσει σε ένα τέτοιο παιχνίδι, που θα έχει μεγάλη ένταση. Το δεδομένο όμως είναι ότι καθημερινά ανεβάζουν ρυθμούς και σιγά, σιγά θα αρχίζουν να παίρνουν και λεπτά συμμετοχής»

Για το αν ζητηθεί από την ΚΟΠ να αναλάβει τον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα: «Είναι κάτι που θα δούμε στην συνέχεια».

Για την παρουσία του κόσμου στο Λίβερπουλ: «Υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Έχουμε προπωλήσει από την Κύπρο περίπου 750 εισιτήρια. Σίγουρα, δεν μπορείς να μεταφέρει 3000 κόσμο από την Κύπρο, όμως υπάρχει μεγάλη ζήτηση από τους φοιτητές και από την ομογένεια στην Αγγλία. Θα υπάρχουν πολλοί φοιτητές από το Μάντσεστερ, που είναι μισή ώρα από το Λίβερπουλ. Υπάρχει ζήτηση και από άλλες χώρες και πιστεύουμε ότι μπορεί να εξαντλήσουμε όλα τα εισιτήρια».

 

Comments
To Top