ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην ΑΕΛ!

Την ΑΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα (23/9) η ομάδα μας στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Μαρκο Σοάρες: Ο στυλοβάτης της μεσαίας γραμμής,μαρκάρει ακατάπαυστα και βοηθά και στην οργάνωση του παιχνιδιού.Πολύ καλός στις αλληλοκαλύψεις,δίνει βοήθεια στους συμπαίκτες του αμυντικά και στηρίζει τις προσπάθειες τους επιθετικά.

Ισμαήλ Σάσσι: Αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.Γρήγορος,καλός ντριμπλέρ και με έφεση στο σκοράρισμα αφού πάντα βρίσκεται σε επίκαιρη θέση.

Μάρκο Αιρόσα: Ο πλάγιος αμυντικός της ΑΕΛ λογικά δεν θα έμπαινε σε αυτή την τριάδα αλλά όταν αγωνίζεται εναντίον μας γίνεται άλλος παίκτης αφού ξέρει τι εστί τοπικό ντέρμπι.Πολύ καλός αμυντικά και ποδοσφαιριστής που δίνει βοήθειες επιθετικά,είναι από αυτούς που θα μπουν στο γήπεδο και θα ματώσουν.

Γενικά: Η ομάδα μας υπερτερεί σε ποιότητα αλλά και σε βάθος.Σε αυτά τα παιχνίδια όμως μετρούν και άλλοι παράγοντες.Σίγουρα η ΑΕΛ θα παίξει με σφιχτό κέντρο και θα προσπαθήσει να κρατήσει τον ρυθμό σε χαμηλό τέμπο.Άποψη μου είναι πως θα μας δώσει την μπάλα και θα ψάξει στις αντεπιθέσεις ένα γκολ ή στα δικά της καλά διαστήματα που θα μπορέσει ή θα την αφήσουμε να έχει.Δύσκολα δέχεται γκολ αφού είναι καλή η μεσοαμυντική λειτουργία της,αν και πιστεύω πως το αμυντικό της δίδυμο δεν είναι τόσο καλό. Αν η ομάδα μας καταφέρει να βάλει παίκτες ανάμεσα στους κόφτες τους και στο αμυντικό δίδυμο και παίξει την μπάλα κάτω τότε θα βρει πιο εύκολα το γκολ.Επίσης αδύνατη πλευρά αμυντικά πιστεύω πως είναι η αριστερή τους παρόλο που ο Αβραάμ έχει κάνει καλά παιχνίδια. Εν κατακλείδι αυτό που θα δώσει την νίκη θα είναι η ηρεμία,η ψυχραιμία και η προσπάθεια εποβολής του δικού μας παιχνιδιού.Ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς και δύναμη θα παίξουν τον δικό τους ρόλο αλλά θα είναι καλύτερα να μην παρασυρθούμε σε ένα παιχνίδι που θα έχει νεύρα.

Comments
To Top